Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ

 

Η Ελένη Μπουραζάνη, μία από τις πέντε συλληφθείσες υπαλλήλους του Ι.Κ.Α., παραδέχθηκε μέρος των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται και επιφυλάχθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία όταν ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Καραΐσκος, αρνήθηκε οποιοδήποτε ανάμειξη, λέγοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση της γυναίκας του. Ούτε επίσης ήξερε κάτι -όπως ισχυρίστηκε- για το 1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι και οι συγγενείς αλλά και η κόρη του που εμφανίζεται να παίρνει επίδομα τοκετού δεν είχαν την παραμικρή ιδέα.
Όσο για το σπίτι και το τζιπ, ισχυρίστηκε ότι αγοράστηκαν το 2010 -όπως ανέφερε- από δάνεια. Όσα είπαν δεν ήταν αρκετά για πείσουν τις Αρχές και έτσι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και πήραν το δρόμο που βγάζει στις φυλακές.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι στενοί συγγενείς της Ελένης Μπουραζάνη η οποία εργαζόταν στο τμήμα παροχών του ΙΚΑ Καλλιθέας οι οποίοι εμφανίζονται να εισπράττουν χρήματα, δηλώνουν επίσης άγνοια αλλά και εξοργισμένοι. Μεταξύ αυτών και η ίδια της η κόρη, η οποία φέρεται να εισπράττει επίδομα τοκετού, ούσα άτεκνη.
 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΛΑΝΣΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΑΝΑΚΑΝΑΝΕ ΜΟΔΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ........

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως αν η γυναίκα μου έχτιζε μια τέτοια βίλα σίγουρα θα αναρωτιώμουν που βρήκε τα χρήματα...