Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Γιατί δεν δημοσιεύουμε σχόλια αναγνωστών που αφορούν στην ανάρτησή μας για τις παραλίες που έλαβαν γαλάζια σημαία , στην Ιτέα και τον Δήμο Δελφών .


Αποτέλεσμα εικόνας για galaziew shmaiew

Όπως γνωρίζετε οι προδιαγραφές για την ποιότητα των υδάτων και των λοιπών απαραίτητων υποδομών προκειμένου να κερδίσει μια παραλία  "Γαλάζια Σημαία " είναι συγκεκριμένες, ανεξάρτητα εάν εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος τις θεωρεί ικανοποιητικές ή όχι.

Οι θέσεις του συλλόγου μας για το θέμα αυτό , έχουν εκφραστεί προς τις αρμόδιες αρχές όσο πιο επίσημα μπορεί να το πράξει κανείς. 

Εξ άλλου με τις ίδιες προϋποθέσεις παίρνουν "Γαλάζια σημαία" όλες οι παραλίες του προγράμματος και όχι μόνον του Δήμου Δελφών.

Όποιος φίλος αναγνώστης , έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι δεν πληρούνται οι συγκεκριμένες προδιαγραφές στην συγκεκριμένη περίπτωση , μπορεί να κάνει μία επώνυμη καταγγελία ή δημοσίευση στοιχείων ή αποτελεσμάτων κάποιας επιστημονικής ανάλυσης , προκειμένου να την αναρτήσουμε , όπως κάνουμε πάντα.

Όποιος λοιπόν , κατέχει τέτοια πληροφόρηση ή έχει τέτοια στοιχεία αλλά θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του στο αναγνωστικό κοινό, μπορεί να στείλει τα στοιχεία αυτά σε εμάς επώνυμα ή στην μορφή που τα έλαβε από την επίσημη πηγή τους και εμείς θα τα αναρτήσουμε (με πλήρη μυστικότητα των στοιχείων του) ως (άρθρο ή καταγγελία ή επιστολή αναγνώστη)  όπως κάνουμε για πολλά θέματα.

Εάν οι φορείς ή τα πρόσωπα που αντέδρασαν  στο παρελθόν , έχουν νέα στοιχεία και θέλουν να επαναφέρουν το θέμα και πάλι , θα βρουν σε εμάς ελεύθερο βήμα δημοσίευσης των θέσεών τους.

Όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει,προσπαθούμε να μη αναρτούμε ανώνυμα σχόλια που αφορούν  πληροφορίες (ή διάψευση  πληροφοριών) επίσημων και επώνυμων κειμένων , για τις οποίες εμείς δεν έχουμε στην διάθεσή μας κανένα στοιχείο.  

Με την δική σας στήριξη βεβαίως, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αξιοπιστία μας.   

 Οι λόγοι που ακολουθούμε αυτή την αρχή είναι προφανείς..

 Ευχαριστούμε για την κατανόηση, 

«Καρτερία»

2 σχόλια:

smarmatakis@gmai.com είπε...

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 30 ή33 και σε αυτά ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το αν και το κατά πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ... μπει στη θάλασσα από τις πέτρες και τους αχινούς που υπάρχουν μέσα σε αυτή , όπως είναι στην πλαζ ΚΑΛΑΦΑΤΗ !!!
Ο καθαρισμός από όλα τα προαναφερόμενα εμπίπτει εις την καλή ... διάθεση του διαχειριστή της βραβευμένης με τη ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ παραλίας ΚΑΛΑΦΑΤΗ .
Το Δήμο Δελφών δηλαδή .
Επίσημη απάντηση από τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ που είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ( ΕΕΠΦ ) . Αυτός είναι και ο λόγος που ο σύλλογος << Πρωτοβουλία πολιτών Γαλαξιδίου >> τις προάλλες απευθύνθηκε στο Δήμο Δελφών για να μεριμνήσει του καθαρισμού της ... ακροθαλασσιάς από τις πέτρες

Ανώνυμος είπε...

Να γραφεται ολα τα σχολια ειτε σας ενοχλουν ή οχι αυτο θα πει ελευθερη αποψη και ελευθερο βημα πολιτων !!! Οταν δεν τα γραφεται αφηνει υπονοουμενα !!!!