Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΟΜΙΛΙΑ Κ.Κ.Ε ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : "Ο ΒΩΞΙΤΗΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αισθάνομαι ότι το ΚΚΕ προτιμά τους κατοίκους της Φωκίδας εργάτες στα ορυχεία των Μεταλλείων και όχι εργαζόμενους ή και επιχειρηματίες στον Τουρισμό ;;;
Γιά πρόσέχετέ αυτές τις ενδείξεις "επιλεκτικής αλλεργίας στον καπιταλισμό" που βγαίνουν -ενίοτε-προς τα έξω συντρόφια....Προτεραιότητα έχει η ευημερία των περισσοτέρων κατοίκων της περιοχής και μετά η ...αδελφοσύνη των χχχχμμμμ "Λαών"... διότι νηστικό αρκούδι δεν αδελφοποιείται... Περισότερα μετά την συζήτησή σας γιά το πώς θα συνεργαστείτε με τις Εταιρείες των Βωξιτών.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ προτιμά τους κατοίκους της Φωκίδας, τους εργαζόμενους των λαϊκων στρωμάτων δηλαδή, αλλά και όλης της Ελλάδας, όλου του κόσμου, αφέντες του εαυτού τους, του τόπου τους και του πλούτου που παράγουν.
Όχι δουλικά και μισθωτούς εκμεταλλευόμενους των αφεντικών μεταλλείων, τουρισμού, σουπερμαρκετάδων, κλπ, κλπ.
Αν είσαι πραγματικά εργαζόμενος στον κλάδο του επισιτησμού, του τουρισμού, άλλου παραγωγικού τομέα της περιοχής, αυτοαπασχολούμενος κλπ, είσαι πραγματικά ευπρόσδεκτος στην εκδήλωσή μας την επόμενη βδομάδα.
Αν και το γεγονός πως αναφέρεις επιμελώς τον τουρισμό και τα μεταλλεία με κεφαλαία, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, τους εργαζόμενους γενικά με μικρά, σε ένδειξη απέχθειας, μάλλον στους λακκέδες του τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων σε κατατάσσει...