Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Μεγάλη ευλογία και Τιμή για το Γαλαξείδι η έλευση της Ιεράς εικόνος του Αγίου Γεωργίου του Χαλιναρά...





Μεγάλη ευλογία και Τιμή για το Γαλαξείδι η έλευση της Ιεράς εικόνος του Αγίου Γεωργίου του Χαλιναρά και διασωθέντων Κειμηλίων από το κατεστραμμένο πλέον Μοναστήρι στην Αργυρούπολη του Πόντου, που έκτισε ο αυτοκράτορας Αλέξιος Γ΄ο Μέγας Κομνηνός το 1365, που μας μετέφεραν οι φίλοι μας του ομώνυμου Ποντιακού Σωματείου από την Αγροσυκιά Πέλλας. Πολλά συγχαρητήρια στο Σωματείο "Παναγία Γάλαξα η Θαλασσοκρατούσα" τον Πρόεδρό του Λουκά Γκούλτα και το πανάξιο Διοικητικό του Συμβούλιο για την πρόσκληση και διοργάνωση !!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αύριο, Σάββατο, 18/3/2017, θα έρθει στο Γαλαξείδι το Ποντιακό Σωματείο "Αγιος Γεώργιος ο Χαλιναράς" από την Αγροσυκιά Πέλλας και θα φέρει μαζί του την Ιερά Εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Χαλιναρά και μερικά Κειμήλια από το κατεστραμμένο πλέον Μοναστήρι στην Αργυρούπολη του Πόντου, που έκτισε ο αυτοκράτορας Αλέξιος Γ΄ο Μέγας Κομνηνός το 1365.
Το Σωματείο της Παναγίας Γάλαξας θα υποδεχθεί τους Ποντίους και τα Ιερά Κειμήλια στην Παραλία του Γαλαξειδίου στις 4,30΄ αύριο το απόγευμα και όλοι μαζί θα έρθουν στο ΄Αγιο Νικόλαο για τον εσπερινό με τη συνοδεία της Ποντιακής Λύρας.
Σε όλους τους παρευρισκομένους θα δοθεί ως ευλογία μικρό εικονίδιο με τον ΄Αγιο Γεώργιο τον Χαλιναρά.
΄Οσοι πιστοί προσέλθετε!!!!

Θανάσης Παρασκευάς
















Δεν υπάρχουν σχόλια: