Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & ΙΤΕΑΣ (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)




ΚΟΙΝΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΑΜΦΙΣΣΑΣ (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & ΙΤΕΑΣ (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)
(16 Μαρτίου 2017)


Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Άμφισσας(ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ) & της Ιτέας Φωκίδας(ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ), ενόψει  του Αγώνα πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (της Α΄ κατηγορίας Φωκίδας) ,που θα γίνει στις 19 Μαρτίου 2017 (ώρα 3 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας μεταξύ των ομάδων του ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ &  του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ , επισημαίνουν ότι :

  • Ο κρίσιμος  αυτός αγώνας για την ανάδειξη του πρωταθλητή  και την άνοδο του (απευθείας) στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία , πρέπει να έχει τα στοιχεία της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας και του  αλληλοσεβασμού , τόσο μεταξύ των ομάδων, όσο και μεταξύ των Φιλάθλων τους.

  • Οι ποδοσφαιριστές και των δύο αυτών ιστορικών ομάδων, που θα είναι και οι πρωταγωνιστές  αυτού του κορυφαίου αγώνα, πρέπει να είναι προσηλωμένοι στις αθλητικές-αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ,να είναι ψύχραιμοι και να αγωνισθούν στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθε»,τιμώντας και «ιδρώνοντας» (όπως λέει κι΄ο θυμόσοφος λαός) τη φανέλα  των  ομάδων τους .
·       Οι παράγοντες (και των δύο ομάδων) επιβάλλεται να δείξουν αυτοσυγκράτηση, να κατεβάσουν τους (όποιους) «τόνους» και να βοηθήσουν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, προστατεύοντας  και τις ομάδες τους  και γενικότερα το ποδόσφαιρο.
Καλούμε όλους τους συντελεστές αυτού του αγώνα (Ποδοσφαιριστές-διαιτητές-ΕΠΣ-παράγοντες-φιλάθλους) να συμβάλλουν ώστε να απολαύσουμε  ένα  αγώνα με όμορφο ποδόσφαιρο, χωρίς επεισόδια, χωρίς  ακρότητες , χωρίς «παρατράγουδα».
Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια  δυσφημούν και  σκοτώνουν τον Αθλητισμό και περιθωριοποιούν το  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,πέραν των άλλων, ΕΙΝΑΙ  ΓΙΟΡΤΗ  και πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΝΑ  ΧΑΡΟΥΜΕ αυτόν τον αγώνα ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ &  ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ .

              Για τους Παλαίμαχους Άμφισσας           Για τους Παλαίμαχους  Ιτέας
                          (ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΥ)                                        (ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ)

                   Σάββας  Γιαννοσπύρος                             Κώστας Καραγιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια: