Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ένα παιχνίδι όλο το πρωτάθλημα - Φωκικός – Αστέρας Ιτέας την Κυριακή 19/03


15:00, Δημ. Στ. Άμφισσας

Με το παιχνίδι μεταξύ Φωκικού και Αστέρα να δεσπόζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας. Το μεγάλο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο από πολύ νωρίς θα γίνει την Κυριακή με τα υπόλοιπα παιχνίδια να πραγματοποιούνται το Σάββατο.
Στο γήπεδο της Άμφισσας ο Φωκικός θα προσπαθήσει να επαναλάβει ότι και στον τελικό του κυπέλλου, χωρίς να υπάρχει έξτρα χρόνος αυτή τη φορά, έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα των δύο θετικών αποτελεσμάτων στην παρούσα σεζόν απέναντι στον Αστέρα. Από την άλλη και ο Αστέρας εμφανίζεται πανέτοιμος αφού όπως έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική έχει αφήσει πίσω το παιχνίδι του κυπέλλου και συνεχίζει για τον μεγάλο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με ισοπαλία υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουν άλλες απώλειες στη συνέχεια, ενώ νίκη των γηπεδούχων τους δίνει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Στα παιχνίδια του Σαββάτου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα δύο που θα γίνουν στο γήπεδο του Χρισσού, στις 12:30 μεταξύ Αμφισσαϊκού και Ακαδημίας Ιτέας και στις 15:30 μεταξύ Κρισσαίου και Ακαδημίας ’94. Από εκεί και πέρα, Διαγόρας, Ησαΐας και Απόλλωνας Ευπ. είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί στην έδρα τους απέναντι σε Απόλλωνα Δ., Αετό και ΑΣΤΕ αντίστοιχα. Χωρίς αγώνα τρίποντο θα πάρει ο Δωρικός ενώ ρεπό έχει η Γλυφάδα.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Σάββατο 18/03/2017
Αμφισσαϊκός 2006 – Ακαδημία Ποδ. Ιτέας (12:30, γήπ. Χρισσού)
Διαγόρας Πολυδρόσου – Απόλλων Δελφών (15:00, γήπ. Πολυδρόσου)
Ησαΐας Δεσφίνας – Αετός Λιδωρικίου (15:00, γήπ. Δεσφίνας)
Απόλλων Ευπαλίου – Τολοφώνα Ερατεινή (15:00, γήπ. Μαλαμάτων)
Κρισσαίος Χρισσού – Ακαδημία ’94 (15:30, γήπ. Χρισσού)
Ολυμπιακός Κίρρας – Δωρικός Μαλαμάτων (0-3α.α.)

Κυριακή 19/03/2017
Φωκικός – Αστέρας Ιτέας (15:00, Δημ. Στ. Άμφισσας)
ρεπό: ΕΣ Γλυφάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: