Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΙΤΕΑ: “HOP” ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ



ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ



ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 8/4 ΚΑΙ ώρα 6.30μμ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ



«HOP» (2011)

Σκηνοθεσία: Τιμ Χιλ
Σενάριο: Tσίκο Πωλ και Κεν Ντάριο
Διάρκεια: 90΄
Μεταγλωττισμένο

Μια τρυφερή, επίκαιρη, εορταστική ταινία, καλογυρισμένη, γεμάτη μουσική και δράση που σφύζει από παιχνιδιάρικη διάθεση. Στη ταινία αναμιγνύονται εξαιρετικά τα κινούμενα σχέδια με τους πραγματικούς ηθοποιούς.

Υπόθεση…
Η ταινία μας μεταφέρει στο νησί του Πάσχα. Εκεί βρίσκεται το εργαστήριο του Λαγού που φτιάχνει Πασχαλινές λιχουδιές. ‘Όταν έρχεται η ώρα να αναλάβει ο έφηβος γιος του τη δουλειά, αυτός αρνείται και ανακοινώνει στον πατέρα του ότι το όνειρό του είναι να γίνει διάσημος ντράμερ. Το σκάει από το νησί για το Χόλυγουντ, όπου πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού με θύτη ένα νεαρό τον Φρεντ. Ο Φρεντ αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει, αλλά ο άτακτος λαγός δημιουργεί συνέχεια μπελάδες στον Φρεντ….

Για τους συντελεστές…
Ο σκηνοθέτης Τιμ Χιλ έχει μεγάλη πείρα σε παιδικές ταινίες και έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Ο Άλβιν και η παρέα του» και «Garfield 2». Οι σεναριογράφοι Tσίκο Πωλ και Κεν Ντάριο έχουν γράψει τα σενάρια «Horton» και «Εγώ, ο απαισιότατος», ενώ η ταινία τους «The Lorax», την οποία σκηνοθετούν, ξεκίνησε τη προβολή της στους κινηματογράφους αυτή τη βδομάδα.


ΔEΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Δεν υπάρχουν σχόλια: