Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ» ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!



Ίσως είναι η καλύτερη "ένεση αισιοδοξίας" για τα όσα γράψαμε σχετικά με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑ,σε επίπεδο συντήρησης ακόμη και κρίσιμων οπλικών συστημάτων της. Η κατάσταση με ευθύνη πολιτικών ηγεσιών που πέρασαν ...αλλά δεν ακούμπησαν στο ΥΕΘΑ ,είναι τραγική.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΠΑ δεν θα συνεχίσει να εκτελεί άψογα την αποστολή της. Πάντα οι άνθρωποί της ,ιπτάμενοι και μηχανικοί ήταν αυτοί που τη κρατούσαν ανάμεσα στις καλύτερες ΠΑ του κόσμου.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μια απάντηση.

Ένα εκπληκτικό βίντεο για την ιστορία της 341 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας.Σ’ ένα βίντεο που περιλαμβάνει πάρα πολλές πληροφορίες από το παρελθόν της Μοίρας.

Πρόκειται για μία εξαιρετική προσπάθεια που θα πρέπει νομίζουμε να επεκταθεί όχι μόνο στις υπόλοιπες Μοίρες της ΠΑ, αλλά σ΄ όλες τις ΕΔ.

Η ιστορία των ελληνικών ΕΔ πρέπει να προβάλεται χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Και κυρίως να φανεί μέσα από την αφήγηση ότι υπήρξαν πολύ δυσκολότερες στιγμές σ΄ αυτή τη χώρα,οι οποίες ξεπεράστηκαν με βαρύ τίμημα βέβαια.Αλλά ξεπεράστηκαν,με τη χώρα και τις ΕΔ της να μένουν όρθιες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΗΓΗ: www.onalert.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: