Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

TΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS


Άλλη μια φορά απευθυνόμαστε στα φιλοζωικά σας αισθήματα, ζητώντας βοήθεια για τα αδέσποτα της πόλης μας. Ζητάμε όποια βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε. Ακόμα και την πιο μικρή, για να ανταπεξέλθουμε μια μέρα παραπάνω.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άμφισσας έχει «υιοθετήσει» και καθημερινά ταΐζει, θεραπεύει, αποπαρασιτώνει όσα αδέσποτα χρειάζονται άμεσα βοήθεια. Όμως ο αριθμός τους είναι δυσανάλογος σε σχέση με τα ελάχιστα έσοδα, αλλά και τους ελάχιστους εθελοντές μας.


Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να διαθέσετε λίγα ευρώ, αγοράστε σκυλοτροφή (προτιμήστε ξηρά τροφή που είναι πιο οικονομική). Υπάρχουν έτοιμες συσκευασίες και ποιότητες για όλα τα βαλάντια που ξεκινούν από 2 και φτάνουν μέχρι και 20 κιλά (χάρτινα τσουβάλια). Μπορείτε να τις βρείτε παντού. Στα super markets, στα καταστήματα πώλησης γεωργικών ειδών και ζωοτροφών, στον γεωργικό συνεταιρισμό, στα καταστήματα pet shop κλπ.


Αν πάλι δεν έχετε χρόνο ή μέσο μεταφοράς, ή πρόκειται για μεγάλη συσκευασία που δεν μπορείτε να μεταφέρετε, αγοράστε τη και ειδοποιήστε μας στα τηλ 6946007411 και 6972532019 ώστε να την παραλάβουμε με δική μας μέριμνα.

Ο Σύλλογος δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση ή ενίσχυση από κανένα φορέα και όσα καταφέρνει να κάνει οφείλονται μόνο σε εσάς. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: