Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΜΦΙΣΣΑ: Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΜΑΣΤΟΡΗ - ΦΩΤΟ



Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βούλας Μάστορη "Γυναίκα μπονσάι", την περασμένη Τετάρτη στην Άμφισσα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το AmfissaPress, το Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας "Φίλων" και τις εκδόσεις Πατάκη με την υποστήριξη του Δήμου Δελφών, ενώ συμμετείχε το βιβλιοπωλείο "Αναζήτηση"  που ανέλαβε την προώθηση του βιβλίου  για τις εκδόσεις Πατάκη.


Την εκδήλωση τίμησε πλήθος κόσμου που συνάντησαν την συγγραφέα και συνομίλησαν μαζί της πριν αλλά και μετά την βιβλιοπαρουσίαση.


Το Δήμο Δελφών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος, ενώ παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος του Δ .Δελφών κ .Παναγιώτα Λαΐνη-Κολλιαλή.


Την παρουσίαση της συγγραφέως και του βιβλίου ανέλαβε η φιλόλογος Ηλιάνα Ψιμούλη, ενώ προβλήθηκαν videos για το βιβλίο αλλά και προσωπικές φωτογραφίες της Βούλας Μάστορη από την ζωή της στην Άμφισσα, όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια.


Εξαιρετική στην ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου ήταν η Αναστασία Μαργώνη, ενώ μετά το τέλος της παρουσίασης προσφέρθηκαν αναψυκτικά, κρασί και κεράσματα από το Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας "Φίλων".


Ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός της μεγάλης προσέλευσης κόσμου αλλά και ο μεγάλος όγκος βιβλίων που διατέθηκε.


Τα βιβλία υπέγραψε προσωπικά η συγγραφέας Βούλα Μάστορη, που εκτός των άλλων συνάντησε παλιούς φίλους από την Άμφισσα που βρέθηκαν στο χώρο για να την συναντήσουν μετά από τόσα χρόνια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: