Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!


Τους τελευταίους μήνες διαβάζουμε πολλά θέματα στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης για πολλές συλλήψεις έμπορων ναρκωτικών στην Στερεά Ελλάδα , αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Μεταφορά ουσιών με ταχύπλοα, αυτοκίνητα, ακόμα και πώληση ναρκωτικών έξω από κέντρο του ΟΚΑΝΑ!



Σήμερα βρήκαμε άλλη μια ανάρτηση για σύλληψη έμπορων στην περιοχή μας, τη Λάμια, και συγκεκριμένα από το http://www.lamiastar.gr/

Λαμία: Τους έπιασαν με 285 γραμμάρια χασίς

 
Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, δύο 'Ελληνες, ηλικίας 24 και 22 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν το Ι. Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, ιδιοκτησίας του 24χρονου, να κινείται στην πόλη της Λαμίας και το ακινητοποίησαν προκειμένου να τους ελέγξουν.
Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρος 37 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δραστών στη Λαμία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (248) γραμμαρίων.
• Μία 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
• Δύο 2 κινητά τηλέφωνα.
• Το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ, τo οποίo θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το Ι. Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο των δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: