Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Οι δράστες έστηναν καρτέρι σε δρόμους που οδηγούσαν σε εκκλησίες της πόλης...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον, δύο νεαροί (19 και 26 ετών) από την Αίγυπτο και την Αλγερία αντίστοιχα, που τη Μεγάλη Εβδομάδα, είχαν γίνει φόβος και τρόμος για γυναίκες που περπατούσαν μόνες σε πεζοδρόμια της πόλης. Οι δράστες επιτίθονταν στα θύματά τους με μαχαίρι, τις χτυπούσαν και βούταγαν τις τσάντες που κρατούσαν.

Tην Μ. Παρασκευή, επιτέθηκαν σε 58χρονη όπου χτυπώντας την στο κεφάλι και τραυματίζοντας την με το μαχαίρι στο καρπό, της αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, διάφορα προσωπικά της έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.
Το ίδιο βράδυ, επιτέθηκαν σε 52χρονη όπου χτυπώντας την επίσης στο κεφάλι και τραυματίζοντας την με το μαχαίρι στο καρπό, της αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή ενώ η παθούσα διακομίστηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Στις 23:30, επιτέθηκαν σε δυο αδελφές ηλικίας 30 και 27 ετών όπου επιχείρησαν, χωρίς να τα καταφέρουν, να τους αφαιρέσουν τις τσάντες τους. Για την διερεύνηση των περιστατικών και την ανεύρεση των δυο αλλοδαπών ενεργήθηκαν από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών άμεσες και εκτεταμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους λίγη ώρα αργότερα.
Οι δυο δράστες στη θέα των Αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή και μετά από πεζή καταδίωξη που ακολουθησε οι Αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο Αιγύπτιο.

Για τη σύλληψη του δεύτερου δράστη, ενεργήθηκε την επόμενη ημέρα το πρωι, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στη περιοχή του δασυλλίου όπου ο 19χρονος Αλγερινός εντοπίστηκε κοντά σε εγκαταλελειμμένη οικία και συνεληφθη.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τραβατε ψηφιστε νουμερα πασοκονουδοτσιπροκουκουδακια ετσι για να μας πηδανε ολοι.πολυπολιτισμικοτης ρεεεεε!!!!!αχρηστοι ελληνες.