Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΤΕΑ: Το ξύλο βγήκε (έξω) απ' το... Λιμενικό Ταμείο!


Το ξύλο βγήκε (έξω) απ' το... Λιμενικό Ταμείο!

Μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε η πληροφορία από αυτήκοους και αυτόπτες αδιάψευστους μάρτυρες, για το περιστατικό το οποίο συνέβη το βράδυ της Τρίτης 4-9-2012 στον χώρο εμπρός από την είσοδο των Γραφείων του Λιμενικού Ταμείου στην Ιτέα.

Μόλις είχε τελειώσει μία σύσκεψη μεταξύ των μελών της Λιμενικής Επιτροπής και εκπροσώπων από την Τοπική Κοινότητα Κίρρας. Αποχωρώντας δε οι Τοπικοί Σύμβουλοι, προκειμένου να συνεχισθεί η συνεδρίαση εντός της αιθούσης, μόνο μεταξύ των μελών της Λιμενικής Επιτροπής και ακριβώς έξω από την πόρτα εισόδου, η Γραμματέας της Τ.Κ. επετέθη φραστικά, σχεδόν αλαλάζουσα, κατά της Προέδρου της Τ.Κ. εκτοξεύοντας παράλληλα και προς το πρόσωπό της, ότι χαρτιά κρατούσε στα χέρια της. Σύμφωνα δε με τις μαρτυρίες, εκινήθη απειλητικά εναντίον της, καθυβρίζοντας αυτήν και....αλλήλους και εάν δεν επενέβαιναν οι παρόντες, το περιστατικό θα περιελάμβανε και χειροδικίες μεταξύ των δύο. Την κατάσταση έσωσε ο κος Λιμενάρχης, ο οποίος θορυβημένος από τις φωνές, αφού εξήλθε της αιθούσης, ανέλαβε τον ρόλο του...πυροσβέστη.

Την εκτόνωση βοήθησε και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, η δέ γρήγορη από εκείθεν απομάκρυνση της Γραμματέως από συγγενικό της πρόσωπο, δεν επέτρεψε την μετατροπή του συγκεκριμένου επεισοδίου, σε εκτενές αστυνομικό ....ρεπορτάζ.

Να υποθέσουμε ότι αυτά είναι σημεία των καιρών ; Να υποθέσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των Τοπικών Συμβούλων και συνεπώς και στην εύρυθμη λειτουργία της Τ. Κ. Κίρρας;

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι δεν είναι δυνατόν με αυτές τις συνθήκες, να προσδοκά το καλύτερο για τον τόπο της η τοπική κοινωνία. Κι αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά τις δύο όμορφες βραδιές, δίπλα στο ποτάμι της Κίρρας. Και σε ακόμα λιγότερες, μετά την εμποροπανήγυρη στο κέντρο της Κοινότητας.

Εμείς τί να προσθέσουμε ; Ανοησία ; Μικρόνοια ; Μή σοβαρότητα και μή αντίληψη θεσμών και θέσεων ; Ή μόνον ότι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο !

Ακούει κανείς ; Νίκο, Γιώτα ;

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση ενημέρωσης και μόνον : Ποιά από τις δύο νίκησε; Όταν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και εξάρτησης ( σε ποιά απ'τις δύο;) όταν υπάρχει μωρία ανείπωτη και κάποιος/κάποια το εκμεταλλεύεται αδιαφορώντας για την ζημιά σε ανθρώπους και τον τόπο, τότε η Κίρρα είναι καταδικασμένη. Θα παλινδρομεί ανάμεσα στον πολιτικάντη και την εφήμερη αυταπάτη, ότι υπάρχει τρόπος και λόγος για να προοδεύσει. Ντροπής πράγματα. Και εμείς να καθόμαστε να περιμένουμε τί έγινε με τα χαρτιά και τις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρρας...

Ανώνυμος είπε...

οταν η κυρια αυτη σε τοπικο συμβουλιο της κιρρας μπροστα στην κα.Γιωτα και στον κο.Ματζωρο λεει οτι το κολυμβητηριο πρεπει να μην ανοιξει
και καθονται ολη και την κοιτανε σαν χανοι τοτε ρε παιδια τι αλλο να πουμε οτι γουσταρει κανει!!!!!
και θα κλισει το κολυμβητηριο και μπραβο της!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!!!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι η κριτική σας κύριοι του ΚΑΡΤΕΡΙΑ ειναι πάντα μονόπλευρη; Υπάρχουν συμπάθειες!

Ανώνυμος είπε...

ας μας πει κάποιος για τον εργολάβο της Κίρρας που ηθελαν κάποιοι να περάσουν στο παζάρι της Κίρρας, κάπ... και να πεθάνουν οι επαγγελματίες..

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι αυτή η κυρία ρε παιδιά?

Καρτερία είπε...

Μην μπαίνετε στον κόπο να στέλνετε υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια. Δεν θα δημοσιεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Eχουνε ξαμοληθεί όλες, άλλη από δω άλλη από κει και όλη μέρα προσπαθούν να κάνουν προσηλυτισμό.
Γελάει ο κόσμος.


δεν βριζουμε ουτε ονοματα λεμε

Ανώνυμος είπε...

από όσο γνωρίζω δεν υπήρχαν εκπρόσωποι τοπικής κοινότητας αλλά εξετάστηκε αίτημα δημότη της Κίρρας. Αρα λέτε ψέματα και αυτό θα φανείστο πρακτικό του Λιμενικού ταμείο επί της συνεδρίσης.
Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Για τους αγωνιώντες και υπαινησόμενους, να σας πώ ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων του Λιμεναρχείου και είναι περιγραφικότατο! Όποιος πιστεύει ότι έχει διαστρεβλωθεί κάτι, άς πάει να το διαβάσει. Το ζητούμενο είναι το ποιά και για ποιό λόγο φταίει, ή ο ξεπεσμός του θεσμού του Τοπικού Συμβουλίου της Κίρρας με αυτούς τους ανθρώπους που έχουν εκλεγεί; Όλα τα υπόλοιπα είναι γραμμένα απο τους γνωστούς και για τους γνωστούς λόγους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ, ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ Η' ΚΟΦΕΥΕΤΕ?ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΝ?ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ . ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑ...........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΘΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?
ΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ.ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΓΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ?
ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΖΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ..............

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν τα οργανα αυτα να τα βλεπουν μερικοι μερικοι και να το βουλωνουν αυτες εχουν μαθει να περναει το δικο τους γιατι ετσι τουσ εμαθε η μανα τους καιτους ποναει πολυ η γωγα παρα πολυ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία και πρωτότυπη η εκδήλωση
δίπλα στο ποταμάκι της Κίρρας... Όντως... Ερώτηση ;
Ποιός ασχολείται με την καθαριότητα αυτού , ΑΡΑΓΕ ;
Ή ακόμα ποιός ασχολείται με την καθαριότητα
των παραλιών της Κίρρας
που απολαύσαμε όλοι το καλοκαίρι που απήλθε ;
Ο δήμος της Ιτέας ;

Ανώνυμος είπε...

εαν εσεις θελετε να το παιζετε καθαριστριες γιατι μονο ετσι μπορειτε να προβληθειτε προβλημα σας....ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ........

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ...
ΓΩΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙς ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...

Π.... είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Α Μ Ε Ρ Ο Λ Η Π Τ Α!!!!!
ΟΙ ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙς ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
ΓΩΓΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΔΕΡΦΕΣ...

ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ CITY είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ...ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ,ΜΟΝΟ "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ" ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΙ...
ΓΩΓΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΦΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

περιμενω την επισημη τοποθετηση του κυριου ΦΟΥΣΕΚΗ καιτης κυριας ΛΑΙΝΗ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ!!!

ΜΑΙΡΗ ΞΕΦΥΓΕΣ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ίντριγκα έχει πολύ πλάκα. Δεν μπορείτε με τίποτα να συνεννοηθείτε! Τουλάχιστον από ό,τι βλέπω μπορείτε άνετα να τσακώνεστε. Αφού είστε καλοί σε αυτό συνεχίστε το. Να γελάμε κι εμείς λιγάκι.

Μεγάλοι άνθρωποι είστε, βγάλτε μια πολιτισμένη άκρη με τα προβλήματά σας. Βέβαια για να έχουμε τέτοια ηγεσία κι εμείς ίδιοι είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

<> ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ KANEI ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ CITY, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η΄ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.

ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ CITY είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΡΡΑΣ!!ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ ΑΥΤΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ!!ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΕΛΟΣ,Η ΚΙΡΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ..
ΓΩΓΑ ΓΡΑΨΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ 6:56 ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ <> ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο αναρτήθηκε όπως ακριβώς το λάβαμε. Στείλτε το ξανά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ 6:56 ΤΟ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΙΤΙΚΑ ΤΟ <> ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΛΕΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ KANEI ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΟ CITY, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η΄ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.

Καρτερία είπε...

Το σχόλιο 6:56 δεν σβήστηκε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 9:26 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΙΡΡΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.TRAGIG... [ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ]

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ <>ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι κυρίες όλες καλό θα είναι να βάλουν στην άκρη εμπάθειες και παρελθόν και να ασχοληθούν σοβαρά με το καλό του χωριού.

Ανώνυμος είπε...

η αναπάντεχη προσβλητική κριτική πολιτών κατά της ανεπάρκειας της εκπροσώπου του χωριού , που βρισκόταν στο χώρο ως πολίτης της οδήγησε να αρχίσει τις βρισιές.
Προφανώς αισθάνεται άσχημα που χωρίς επιχειρηματα και παντελή απουσία αξιοπρεπούς εμφανίσεως νομίζει ότι μπορεί να παρεμβαίνει.
Της χαρίζουμε το βολεμένο Θύμιο και τον τενπέλη Νίκο και τις π....να γράφουνννννννν