Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΦΩΚΙΔΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ




Μεταμεσονύκτιες ώρες της 01/03/12 αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου Φωκίδας εντόπισε ύποπτο όχημα, με δύο άτομα να κινείται στην εθνική οδό Ιτέας-Αντιρρίου και με την συνδρομή αστυνομικών της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φωκίδας, προσπάθησαν να το ελέγξουν. Ο οδηγός του δεν σταμάτησε και ακολούθησε επικίνδυνη καταδίωξη.


Μετά από τριάντα χιλιόμετρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους δύο επιβαίνοντες Αλβανικής καταγωγής, ο ένας κάτοικος Λαμίας και άλλος Αθηνών.


Στο όχημα βρέθηκαν αρκετά χρυσαφικά, κουκούλες, γάντια και ποσότητα ελαιολάδου σε πλαστικά δοχεία.


Όπως αποκαλύφθηκε την ίδια ημέρα την ποσότητα του ελαιολάδου είχαν κλέψει από διάρρηξη οικιών στον Αγ. Νικόλαο Φωκίδας. Επίσης αποκαλύφθηκε την 03/03/12 ότι τα χρυσαφικά είχαν κλέψει από την διάρρηξη οικίας στον Αγ. Σπυρίδωνα Φωκίδας.


Στους παθόντες αποδόθηκαν τα κλαπέντα αντικείμενα και οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες είχε ξανασυλληφθεί για κλοπές και έδινε παρόν στην Αστυνομία της Λαμίας.


Οι συμμετέχοντες, στην καταδίωξη και σύλληψη των δραστών, αστυνομικοί με κίνδυνο κατάφεραν να σταματήσουν την παράνομη δράση αυτών, τουλάχιστον μέχρι να ξαναβγούν και να συνεχίσουν, αλλά και να εμπεδώσουν το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες της περιοχής.

Ν. Κατσιγιάννης - bloko.gr


ΠΗΓΗ: http://amfissapress.gr/


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.