Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ιστορίες απείρου κάλλους: Τα πιο απίθανα σημεία που έχουν κρύψει πολίτες τα λεφτά τους!

Η Τράπεζα της Ελλάδος έρχεται αντιμέτωπη με πολίτες που ζητούν να σώσουν τις οικονομίες τους που έχουν πέσει θύματα της πολυκαιρίας,  άγνοιας και απροσεξίας

Σκηνές απείρου κάλλους καταγράφονται συχνά, τα τελευταία χρόνια στην Τράπεζα της Ελλάδας με πολίτες που έχουν θάψει ή κρύψει σε απίστευτα σημεία χαρτονομίσματα και τα βρίσκουν σάπια!

Ουκ ολίγες φορές οι υπάλληλοι έχουν κληθεί, όχι μόνο να αλλάξουν φθαρμένα ή μισοσκισμένα χαρτονομίσματα με καινούργια -που άλλωστε προβλέπεται άνευ ελέγχου για την προέλευση- αλλά έχουν βρεθεί ενώπιον πελατών που απελπισμένοι ζητούν να σώσουν τις παχυλές τους οικονομίες και οι οποίες έχουν πέσει θύματα της πολυκαιρίας, της άγνοιας ή και της απροσεξίας τους.

Του τα έφαγαν τα ζώα

Κτηνοτρόφος από ορεινό χωριό των Καλαβρύτων, εμφανίστηκε στην ΤτΕ, σε απόγνωση, αφού είχε κρύψει χαρτονομίσματα ύψους 10.000 ευρώ στον στάβλο, αλλά ξαφνικά τα βρήκε να έχουν γίνει «τροφή» των ζωντανών του!

Οπως -όπως τα μάζεψε και τα εμφάνισε κομματάκια στους υπαλλήλους, οι οποίοι προσπάθησαν υπομονετικά να τα συνθέσουν και έτσι να δουν σε τι ύψος θα μπορούσε να φτάσει η ανταλλαγή τους με νέα κολλαριστά. Τελικά κατάφερε να πάρει 8.000 ευρώ.

Άλλοι τα  θάβουν...

Αγρότισσα από την Ηλεία είχε θάψει στην αυλή της 80.000 ευρώ. Ομως λόγω της βροχής ξεθώριασαν. Στην τραπεζα έγινε καταμέτρηση για αρκετή ώρα και τελικά η γυναίκα πήρε τα χρήματά της. 

Γυναίκα από την Πάτρα πήγε στην τράπεζα με 30.000 ευρώ αλλοιωμένα χαρτονομίσματα που είχε κρύψει σε γλάστρα. Εχασε τα περισσότερα.

...και άλλοι τα πλένουν!

Πατρινή εισοδηματίας είχε τη συνήθεια να πλένει τα χαρτονομίσματα που της είχε αφήσει κληρονομιά ο σύζυγος. Αυτα εφθάρησαν και τελικά πήγε στην τράπεζα με 120.000 ευρώ πλυμμένα χαρτονομίσματα. Ευτυχώς για εκείνη δεν έχασε ούτε ένα.

Οι εργαζόμενοι δύσκολα θα ξεχάσουν και την περίπτωσ υπερήλικης που εμφανίστηκε ρακένδυτη και προς στιγμήν την πέρασαν για ζητιάνα. Είχε μαζί της δύο πλαστικές σακούλες με 25.000 ευρώ και ζήτησε αντικατάσταση γιατί ήταν φθαρμένα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΕΣ,ΑΕΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.