Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ



ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00’, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Δήμου Δελφών, μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Δελφών Δημοτικής Ενότητα Ιτέας (έγγραφο με αρ.πρωτ. 9000/17-05-2018),  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συνεργασίας στην οποία παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Δελφών Δ.Ε. Ιτέας, ο  Λιμενάρχης Ιτέας, Ο Διοικητής του Α.Τ. Ιτέας, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Εξαγωγικού Συλλόγου Ιτέας, ο Πρόεδρος των Καταστηματαρχών Παραλίας Ιτέας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κίρρας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τριταίας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν, ο συντονισμός των από κοινού ενεργειών, εν’ όψη  της τουριστικής περιόδου για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση προβλημάτων της ΔΕ Ιτέας, όπως επαιτεία, κυκλοφοριακό, ασφάλεια, παρεμπόριο κ.α..
Οι αρχές ζήτησαν την συνέργεια όλων, για να καταστεί επιτυχής η αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Οι εμπλεκόμενοι φορείς αποφάσισαν ένα κοινό πλάνο δράσης, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής μας καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων της ΔΕ Ιτέας.





Η Αντιδήμαρχος Δελφών 
Δημοτική Ενότητα Ιτέας



Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to lineniko tameio pou einai

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Η ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΒΩΞΙΤΗ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΠΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΊΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ, Ή ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ, Ή ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΜΕ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΕΤΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΡΗΜΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΖΗΛΕΥΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.......