Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ώρα τίτλου!



Η πιο μεγάλη ώρα για το κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα έφτασε, καθώς σήμερα περίπου στις 8 μ.μ. θα ξέρουμε αν ο Άρης Θήβας ή ο Μάκαρος Άμφισσας θα είναι από τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική!



Ώρα τελικού λοιπόν σήμερα στις 6 μ.μ. στο κλειστό της Θήβας με τις δύο ομάδες να έχουν φτάσει δίκαια μέχρι το τέλος της διαδρομής διεκδικώντας πλέον το…όνειρο!
Μια απόλυτα ισορροπημένη σειρά, που μέχρι στιγμής έχει μιλήσει ο παράγοντας έδρα με το σκορ στο 2-2, σε ένα 5ο και τελευταίο ματς σήμερα εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής με τον νικητή να παίρνει την κούπα και τον ηττημένο να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν στην τοπική κατηγορία.
Το μεγάλο ντέρμπι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και είναι δεδομένο πως το κλειστό της Θήβας θα ζήσει σήμερα μεγάλες στιγμές, καθώς θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων.
Για πρώτη φορά μάλιστα, ένας αγώνας της ΕΣΚΑΣΕ θα γίνει με 3 διαιτητές, στα πρότυπα των μεγάλων Εθνικών αλλά και Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι προφανές ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να σπάσει τη συνεργασία Κουτσογιάννη-Νασάκη, τη δημιουργία του έμπειρου πλεϊ-μέϊκερ αλλά και να περιορίσει τον Λούπουλ που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα σε όλη τη σειρά των playoffs.
Από την άλλη πλευρά ο Μάκαρος, σίγουρα θα θελήσει να περιορίσει με την παρουσία του Νασάκη τη δύναμη του Άρη κοντά στο καλάθι, να κλείσει τους διαδρόμους στον έμπειρο Μητρόπουλο αλλά και να βρει λύσεις στην περιφέρεια απέναντι στον Τσιρόπουλο και τον Γκόλια που επέστρεψε στην ενεργό δράση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.
Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες, που θα σβήσουν με το που θα γίνει το πρώτο τζάμπολ του τελικού, όταν θα μετρήσει πάνω απ’ όλα το πάθος και η πίστη για τη νίκη.
Τον μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 18:00 θα σφυρίξουν οι Κοτσιμπός-Ντάνος-Χριστοδούλου με την ευχή όλων να πετύχει η επιλογή με την τριάδα διαιτητών για πρώτη φορά σε ένα αγώνα της ΕΣΚΑΣΕ.
Το eviabasket θα είναι και σήμερα στο κλειστό της Θήβας και όσοι δεν βρεθείτε στο γήπεδο θα μπορέσετε μέσα από τη live μετάδοση του μεγάλου τελικού να μάθετε όλες τις εξελίξεις.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2-2

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ Θ. 72-63
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 5 (1), Κουτσογιάννης 16 (1), Οικονόμου 6,  Λούπουλ 20,  Διαμάντης, Τσικνής, Φουσέκης 5 (1), Φωτητζόγλου 12, Βουρνούς, Μουτζούρης, Βίλλιας, Νασάκης 8 (1).
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Βλάχος, Παπαδημητρίου 7, Ματσαγγούρας 3 (1), Γκόλιας  9, Τσιρόπουλος 7 (1), Νικολάου 13,  Μανώλας, Τσαραμπάρης, Μητρόπουλος 16 (4), Τριανταφύλλου, Ψαριανός 8.

ΑΡΗΣ Θ.-ΜΑΚΑΡΟΣ 78-77
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Βλάχος 3 (1), Παπαδημητρίου 23 (2), Ματσαγγούρας 2, Νικολάου 12, Τσιρόπουλος 13 (2), Τσαραμπάρης, Στρατέλος, Μανώλας 5 (1), Τσοπανέλης, Μητρόπουλος 8, Τριανταφύλλου 12.
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 3 (1), Κουτσογιάννης 20 (4), Οικονόμου 9, Λούπουλ 9, Δρίβας, Τσικνής, Διαμάντης 2, Φωτητζόγλου 20, Κρικέλας, Μουτζούρης, Βίλλιας, Νασάκης 14 (2).

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΜΑΚΑΡΟΣ 74-68
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Βλάχος 5 (1), Παπαδημητρίου 3 (1), Παπαϊωάννου, Φέτα, Τσιρόπουλος 11 (2), Τσαραμπάρης, Στρατέλος 6, Μανώλας, Τσοπανέλης, Μητρόπουλος 26 (3), Τριανταφύλλου 23, Μελετίου.
ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (Παπούλιας): Λεοντίου 6 (2), Κουτσογιάννης 14 (3), Οικονόμου 5, Λούπουλ 26 (2), Διαμάντης 5, Τσικνής, Φουσέκης, Φωτητζόγλου 8, Κρικέλας, Μουτζούρης, Βίλλιας, Κρικέλας, Μουτζούρης, Βίλλιας, Παπαδήμας 4.
ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 68-62
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Λεοντίου, Κουτσογιάννης 11 (2), Οικονόμου 6 (1), Λούπουλ 11 (1), Διαμάντης 2, Φωτητζόγλου 17, Μουτζούρης, Νασάκης 21 (3).
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Χρήστου): Βλάχος 3, Παπαδημητρίου 12 (2), Γκόλιας 7 (1), Τσιρόπουλος 14 (4), Στρατέλος, Μανώλας 8, Μητρόπουλος 2, Τριανταφύλλου 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: