Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ναυτικός Όμιλος Ιτέας - Τα αγωνιστικά νέα


ΝΟΙ, Κολύμβηση - 11-13/05/2018

Η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΙ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 1ο Κύπελο ΝΟΒΑ, που διοργανώθηκε στον Βόλο.
Οι αθλητές της αγωνιστικής Νικολάου Δημήτρης και Σαΐτης Κων/νος πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχαν και ιδιαίτερα ο αθλητής Νικολάου Δημήτρης έχει σχεδόν εξασφαλίσει τα όρια για τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα αγωνίσματα 50 και 100μ. ελεύθερο ανδρών. 
Οι αθλητές της προαγωνιστικής: Αρβανιτάς Λάμπρος, Χολέβας Νικόλαος, Κουτρολίκος Ευθύμης, Κουτρολίκος Σωτήρης, Πανοπούλου Γραμματική και Κούκιου Αλεξάνδρα πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και βελτίωσαν αισθητά τις ατομικές τους επιδόσεις σε μια πολύ ανταγωνιστική ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 70 σωματεία από όλην την Ελλάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στα δελφίνια του ΝΟΙ, που αρχίζουν να μονιμοποιούνται στα υψηλά στρώματα του κολυμβητικού στερεώματος της επικράτειας. 

Ένα μεγάλο μπράβο στη μεθοδική δουλειά που παρέχουν οι προπονητές του ΝΟΙ, Λαλλάς Κων/νος και Παπαλάιος Ηλίας! Καλή συνέχεια και δύναμη για το μέλλον...



ΝΟΙ, Κολύμβηση - 19/05/2018
Η ομάδα του ΝΟΙ, αγωνιστική και προαγωνιστική, πήρε μέρος στη θερινή ημερίδα της περιφέρειας στη Χαλκίδα.
Οι αθλητές της αγωνιστικής Νικολάου Δημήτρης και Σαΐτης Κων/νος συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις που ξεκίνησαν στον Βόλο πριν από μία εβδομάδα, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και κατακτώντας υψηλές θέσεις στη γενική κατάταξη των ανδρών, αν και ανήκουν ηλικιακά στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄, τη μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία των ανδρών.
Οι αθλητές της προαγωνιστικής: Χολέβας Νικόλαος, Χολέβας Ευάγγελος, Κουτρολίκος Ευθύμης, Κουτρολίκος Σωτήρης, Αρβανιτάς Γιώργος, Αρβανιτάς Λάμπρος, Τσικνής Δημήτρης, Γκλάβανος Παναγιώτης, Κούκιου Αλεξάνδρα και Πανοπούλου Γραμματική με τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, έφεραν και πάλι τον ΝΟΙ στις κορυφαίες θέσεις της γενικής κατάταξης στη βαθμολογία της περιφέρειάς μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας, καθώς και στους προπονητές τους: Λαλλά Κων/νο και Παπαλάιο Ηλία.


 
Ναυτικός Όμιλος Ιτέας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
332 00 Ιτέα
τηλ. 2265034144, noiteas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: