Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΙΤΕΑ... ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ: Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ .

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΙΛΑΛΑ

Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ .

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  
Για την ιστορία αναφέρω ότι ο Καλλικρατικός Δήμος Δελφών  στα  πλαίσια ενός γενικότερου και διαχρονικού αιτήματος  προς την πολιτεία για την ένταξη των λιμενικών ταμείων στους Δήμους  ούτως ώστε να σταματήσει η δυαρχία σε κάθε πόλη με ζώνη λιμένα και η οποία  δυαρχία ήταν υπεύθυνη για την  δημιουργία πολλών διοικητικών στρεβλώσεων και ανωμαλιών έχοντας την πρόθεση να δημιουργήσει ένα ενιαίο Δημοτικό Λιμενικό Δήμου Δελφών  ενεργοποίησε τον Ιαν 2012  κατ αρχήν το Δημοτικό Λιμενικό  Γαλαξειδίου (αφού υπήρχε στο ΦΕΚ το 2004 ως καποδιστριακός Δήμος)  με σκοπό φυσικά την άμεση  μετάλλαξή  του σε Δημοτικό Λιμενικό Δήμου Δελφών ενσωματώνοντας και την γεωγραφική ζώνη Ιτέας με έδρα την Ιτέα πρακτικό αρ. 13/2012. …Στην διάθεση του κάθε δημότη τα σχετικά πρακτικά !
Δυστυχώς όμως έκτοτε δηλαδή μετά την ενεργοποίηση του Δημοτικού Λιμενικού Γαλαξειδίου τα επόμενα βήματα σκοπίμως δεν έγιναν το θέμα πάγωσε και η δημοτική αρχή  δυστυχώς συνεπικουρούμενη και από την αντιπολίτευση για λόγους καθαρά μικροπολιτικής και πελατειακών σχέσεων όχι μόνον δεν προχώρησε  στην μετάλλαξη του Δημοτικού Λιμενικού Γαλαξειδίου σε Δημοτικό Λιμενικό Δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα  σύμφωνα και με την διακηρυγμένη θέση της αλλά προσπαθεί να παγιοποιήσει  καταστάσεις εκμεταλλευόμενη τοπικισμούς που η ίδια ενδυνάμωσε  και να δημιουργήσει δύο (2)  Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία .
 Και μάλιστα όταν γνωρίζουν ότι βάσει του Νόμου κάθε καλλικρατικός δήμος δύναται να δημιουργήσει ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν. 3852/2010 άρ. 103 Παρόλα αυτά ερμηνεύουν τον νόμο κατά το δοκούν παραπλανώντας την τοπική κοινωνία !!!
Η πολιτική τους ένδοια και ελαφρότητα φτάνει στο σημείο να κοροιδεύουν τις τοπικές κοινωνίες τόσο  την κοινωνία του Γαλαξειδίου ότι «δήθεν» θα καταφέρουν την δατήρηση του Δημοτικού Γαλαξειδίου αλλά και την κοινωνία της  Ιτέας ότι «δήθεν»  θα δημιουργήσουν και δεύτερο με έδρα την Ιτέα  υποσχόμενοι δηλαδή δύο (2)  λιμενικά ταμεία !!!  ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ  ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ !!! φυσικά το  αποτέλεσμα είναι απόλυτα εμφανές να περνούν οι μήνες τα χρόνια και το αυτονόητο και ζητούμενο που ήταν το ενιαίο Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Δήμου Δελφών  να μην δημιουργείται ! Ηδη παρήλθαν 7 χρόνια καλλικρατικής εποχής όλοι οι Δήμοι στην χώρα με ζώνη λιμένα έχουν δημιουργήσει Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία (φυσικά ένα σε κάθε δήμο όπως ορίζει ο νόμος ) και ο Δήμος Δελφών  επιδίδεται σε ασκήσεις πολιτικής αλχημείας κ μικροπολιτικής  !!! 

ΕΠΙΣΗΣ  καταγγέλω την Αντιιδήμαρχο Ιτέας Κα Λιάνα πιλάλα ΤΣΑΚΊΡΗ
Η οποία απόλυτα συνχρονισμένη με τις  πολιτικές αλχημείες  μεθοδεύσεις  της δημοτικής αρχής συνδράμει στην πλήρη υποβάθμιση της ΙΤΕΑΣ με την μεθοδευμένη μεταφορά έδρας του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου !!!
ΕΠΙΣΗΣ
Τον Οκτ του 2016 η  ιστοσελίδα «Φωκίδα tv» ανήρτησε δημοσίευμα σαφώς εγκεκριμένο από την Κα Πιλάλα σύμφωνα με το οποίο : «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ»  και με την συνδρομή της πολιτείας (του βουλευτή Κου Κωστοπαναγιώτου)  ότι θα δημιουργηθεί το Ενιαίο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα το οποίο θα προκύψει από την μεταφορά αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Λιμενικού Γαλαξειδίου και του Λιμενικού φωκίδας
Στις 27 Απριλίου 2017  δηλαδή 6 μήνες αργότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο  η  Αντιδήμαρχος Κα Πιλάλα  σε πλήρη αντίθεση με τις διακηρύξεις της αποδέχτηκε την ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΔΥΟ ΛΙΜΕΝΙΚΏΝ ΤΑΜΕΊΩΝ ένα με έδρα την Ιτέα  και το δεύτερο με έδρα το Γαλαξείδι !!!
Επίσης καταγγέλω την απαράδεκτη στάση Δημοτικών Συμβούλων  πλειοψηφίας και μειοψηφίας οι οποίοι  ΚΑΙ αυτοί  ως  «ΔΟΥΛΟΙ»   μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων  συνχρονίζονται με την πολιτική αλητεία της δημοτικής αρχής;  και το μόνο που καταφέρνουν είναι να ευτελίζουν τους θεσμούς και να αποδεικνύουν καθημερινά ότι  είναι δημοτικοί σύμβουλοι τουρίστες που δεν έχουν καμμία σχέση με την ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ .
ΟΜΩΣ  ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ !!! ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!  Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ !!!

Επισυνάπτω ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΙΛΑΛΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η οφθαλμοφανής λειψανδρία ικανών δημοτικών στελεχών με όραμα , έχει σαν αποτέλεσμα να αμφισβητείται ακόμη και η ύπαρξη της πόλης της Ιτέας !!
Ο κατ ευφημισμός Δήμος Δελφών , έστρεψε κάθε του προσπάθεια στο φτιασίδωμα μιας γριάς θνησιγενούς πόλεως , της Άμφισσας , σπαταλώντας οικονομικούς πόρους μη ανταποδοτικούς σε άρτον και θεάματα..

Ανώνυμος είπε...

Μιας γριάς που τρώει τα παιδιά της για να ζήσει αντί να τα αφήνει ελεύθερα να ζήσουν και να δημιουργήσουν και έτσι να βοηθήσουν και αυτήν.