Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Προς αποκατάσταση της αλήθειας για το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


Άμφισσα,  7 Μαΐου 2017
Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες σειράς επιθέσεων με στόχο το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας. Παραποίηση και κατασκευή γεγονότων, μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα. Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας στον ημερήσιο τύπο της Φωκίδας, αναφορά σε περιπέτεια προσώπου της οικογενείας μου.
Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανυπόστατο δημοσίευμα και προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να επισημάνω τα εξής:
Στον ισχυρισμό ότι «εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε ορθοπεδικός στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα έχοντας φρικτούς πόνους αναγκάστηκε να περιμένει για πάνω από δύο ώρες, έως ότου βρεθεί κάποιος γιατρός να την περιθάλψει…».
Η αλήθεια είναι ότι: και ορθοπεδικός ιατρός υπήρχε, και αμέσως προγραμματίστηκαν τα επόμενα βήματα και η νοσηλεία.
Είναι λυπηρό, ο ανθρώπινος πόνος ν’ αποτελεί στοιχείο εκμετάλλευσης με σκοπό τη δημιουργία παραπλανητικών εντυπώσεων. Πρακτική που ξεπερνά τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας! Ουδόλως αποτελεί προσφορά στην ενημέρωση του κοινού, παρά μόνο διασπείρει την ανασφάλεια υποσκάπτοντας τα κοινωνικά θεμέλια. Είναι πιθανό σε μια μεγάλη και πολύπλοκη υγειονομική δομή όπως αυτή ενός νοσοκομείου να παρουσιαστούν κάποιες φορές δυσλειτουργίες. Όμως αυτό, δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να καταργεί το τεράστιο έργο που επιτελεί στον τοπικό -και όχι μόνο- πληθυσμό.
Με αφορμή το περιστατικό, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, του Νοσοκομείου μας, το οποίο λειτούργησε με υποδειγματικό τρόπο τόσο κατά την αντιμετώπιση όσο και κατά τη νοσηλεία του περιστατικού.
Διαβεβαιώνω ότι από τη θέση μου στηρίζω και υποστηρίζω το έργο, τους στόχους και τη συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικήτριας και τις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Καλώ τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τις συκοφαντίες και να εμπιστευθούν το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας.

Ανδρέας Καλοθανάσης

Αντιπρόεδρος ΔΣ Γ.Ν.Άμφισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: