Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Το "Ρακομελιό" απόψε 20/5/2017 ...ροκάρει



Rock opera μας είπαν,stand up comedy μας είπαν, rock διασκευές μας είπαν, Pi.Tou.Ro μας είπαν, γέλιο,διασκέδαση και άφθονη τρέλα!!! Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20|5|2017 Programmed to Rock στο ¨Ρακομελιό¨ το τελευταίο live του χειμώνα!!!

Το Programmed to Rock the Live Rock Opera Show Rock έχει την τιμή να παρουσιάσει τη συγκλονιστική παράσταση "Yet Another Love Story More (Μορ ή Μωρέ, ανάλογα με τον αναγνώστη) τώρα και στην πόλη σας.

Η ιστορία του μοναχικού Σάκη, που ερωτεύεται και δεν θέλει πια να είναι μοναχικός, ξετυλίγεται με λίγα λόγια και πολλά τραγούδια, άλλα γνωστά και άλλα άγνωστα, άλλα πειραγμένα και άλλα απείραχτα -αλλά κυρίως πειραγμένα- σε ένα σόου που παρόμοιό του δεν έχετε ξαναδεί (εκτός αν έχετε ξαναδεί τιο συγκεκριμένο σόου, οπότε σ' αυτήν την περίπτωση προφανώς έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο).

Παίρνουμε λοιπόν τους δρόμους, αλλά όχι την Ιονία Οδό -να πατηθεί λίγο πρώτα, να σιγουρευτούμε ότι δουλεύει, και μετά- και ερχόμαστε να τραγουδήσουμε παρέα, με ένα Corsa γεμάτο φρέσκες διασκευές και με διάθεση στο φουλ -σε αντίθεση με τον δείκτη της βενζίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: