Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΙΤΕΑ... Το Roadhouse Blues Club είναι εδώ! Σειρά μουσικών εκδηλώσεων στο "ΡΑΚΟΜΕΛΙΟ"


Το Roadhouse blues club είναι εδώ… Το μακροβιότερο μουσικό club της Ιτέας κάνει την έκπληξη για μια ακόμα φορά και διοργανώνει ένα ανοιξιάτικο μουσικό φεστιβάλ στη φιλόξενη σκηνή του ‘’Ρακομελιού’’ … 

Το πρώτο μέρος του φεστιβάλ περιλαμβάνει τρία live: Στις 24|3 κοντά μας ένα από τα πιο σημαντικά ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα, οι "BEGGARS", ένα παλιομοδίτικο power trio που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ανακινήσει τα μουσικά πράγματα στη χώρα μας με ακούραστο πρόγραμμα περιοδειών, ήχο δρόμου και διογκούμενο fan club. Τους γουστάρουν πουρόκερς, νεούδια, stoners και σύμπασα η τατουαζοφόρος συναυλιακή φυλή, εξίσου. 

Το Σάββατο 25|3 τρία δικά μας παιδιά, ο Θανάσης Κατσουλιέρης (ηλεκτρική κιθάρα| φωνή, ο Θανάσης Πρέντι ακουστική κιθάρα |φωνή και ο Φάνης Καραγεώργος στη ντραμς, θα μας παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στην Ελληνόφωνη ροκ σκηνή και όχι μόνο. 

Το πρώτο μέρος θα κλείσει το Σάββατο 1|4 με τους "It’s the SPECIAL GUESTS" μια πολλά υποσχόμενη μπάντα. Και για τις 3 βραδιές του φεστιβάλ υπάρχει ενιαία είσοδος 5€ και έτσι όσοι παρακολουθήσουν το live των BEGGARS, θα έχουν την ευκαιρία παρακολουθήσουν και τα 2 άλλα live χωρίς άλλλη επιβάρυνση.

Επίσης για φοιτητές , μαθητές & ανέργους η είσοδος είναι ελεύθερη και για τις 3 βραδιές.
Περιοχή συνημμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: