Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΤΟ FORUM ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ



Στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας από Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και Κυριακή 2 Απριλίου θα διεξαχθεί το Forum Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με δύο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή. Στην εκθεσιακή του μορφή επιχειρήσεις, φορείς και παραγωγοί θα εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες, θα έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες και θα αναζητήσουν πιθανά πεδία συνεργασίας ενώ στη συνεδριακή του διάσταση μέσα από το πρόγραμμα 16 και πλέον δίωρων εκδηλώσεων και με την συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών από όλο το φάσμα του οικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι  θα αναλυθούν και παρουσιαστούν προτάσεις και λύσεις που θα συμβάλλουν να αναδείξουν και προβάλουν την ευρύτερη περιοχή.

Η επιλογή της Φωκίδας σίγουρα δεν έγινε τυχαία και σκοπός του τριήμερου Forum είναι η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου και η εξωστρέφεια των προϊόντων και υπηρεσιών.

Καινοτομία της εκδήλωσης είναι η παρουσία ξένων αντιπροσωπειών από πρεσβείες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και η διοργάνωση ειδικών σεμιναρίων για φοιτητές και ανέργους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επιικοινωνήστε με το 6934838434

Δεν υπάρχουν σχόλια: