Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

"Διακοπές στην πιο όμορφη πόλη του Κορινθιακού κόλπου , την Ιτέα "

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα το Κίεβο της Ουκρανίας με στόχευση την ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών , βοηθά όσο κανένας «πολιτικάντης» στην διαφήμιση του τόπου μας..





ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ
Το τουριστικό γραφείο GS TRAVEL CLUB με έδρα το ΚΙΕΒΟ της Ουκρανίας που ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων του συμπολίτη μας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ξεκινάει φέτος για την καλοκαιρινή σεζόν από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο ένα νέο πρόγραμμα διακοπών για τους ουκρανούς τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την πόλη της Ιτέας .
Το τουριστικό γραφείο ξεκινάει από 1 Απρίλιου διαφήμιση της πόλης της Ιτέας με προσπέκτους που θα διανεμηθεί σε 7000 περίπου τουριστικά γραφεία της Ουκρανίας καθώς επίσης σε συλλόγους, club και διάφορες επιχειρήσεις της χώρας. 

retro photo από το site nautilia.gr


Επίσης θα κάνει ειδικό αφιέρωμα για την πόλη της Ιτέας στο κανάλι < 5 > της Ουκρανίας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας σε ακροαματικότητα.
Σκοπός του γραφείου είναι να μάθουν οι Ουκρανοί τουρίστες ότι εκτός από την Κρήτη Ρόδο και Χαλκιδική υπάρχουν και άλλα όμορφα μέρη στην Ελλάδα όπου μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους όπως είναι η όμορφη  πόλη μας η Ιτέα.

Το τουριστικό γραφείο GS TRAVEL CLUB σε συνεργασία με το HOTEL TROKADERO BEACH έχει κάνει για φέτος πολύ ελκυστικά και οικονομικά πακέτα για αυτούς που θα θέλουν να κάνουν τις διακοπές στην πόλη μας. Σκοπός του γραφείου όμως είναι να προχωρήσει και με άλλα ξενοδοχεία της πόλης συνεργασία ανάλογα με την ζήτηση που θα έχει το πρόγραμμα στην αγορά.

G.S.TRAVEL CLUB LLC


09100, Ukraine, Kiev region, Bila Tserkva, str. Olesya Honchara 1A/42A, Office N°320

License AE N185692 from 20.02.2013


ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
DIRECTOR

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ GS TRAVEL CLUB
Το τουριστικό γραφείο GS TRAVEL CLUB ιδρύθηκε το 2013 στην Ουκρανία με έδρα το Κίεβο και συγκεκριμένα την περιοχή BILA TSERKVA και είναι μια από τις δραστηριότητες του ομίλου επιχειρήσεων του GEORGE PANAGOPOULOS GRUP που δραστηριοποιείται σε πέντε χώρες Ελλάδα - Αίγυπτος - Τουρκία - Ντουμπάι και Ταϋλάνδη.
Το γραφείο από το ξεκίνημα του το 2013 έχει ανοδική πορεία σε τουρίστες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Το 2013 ξεκίνησε με 3500 τουρίστες και έφτασε το 2016 σε 12000 τουρίστες και για το 2017 ο στόχος είναι να ξεπεράσει τους 17000 τουρίστες στις 5 χώρες που δραστηριοποιείται . Η επιτυχία αυτή οφείλεται στη φιλοσοφία του γραφείου που είναι ποιότητα - service και τιμές.

Το GS TRAVEL CLUB το 2014 και 2015 βραβεύτηκε από το ουκρανικό κράτος ως μια από τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: