Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Δήλωση του Αντιδημάρχου Δήμου Δελφών και υπεύθυνου για θέματα Αθλητισμού σχετικά με την καταγγελία από τον Γ. Δρακάκη για την χρήση του λεωφωρείου του Δήμου από συλλόγους.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ



Για άλλη μία φορά η προσωπική ματαιοδοξία ορισμένων θα αποτύχει οικτρά !! Είναι αυτοί, οι γνωστοί προσκυνημένοι στα συμφέροντα μιας πολύ συγκεκριμένης τοπικής πολιτικής κλίκας, που προσπαθεί επί ματαίω να διασαλεύσει τις δημοτικές δράσεις και ενέργειές μας, οι οποίες έχουν ως αντικειμενικό και μόνο σκοπό τους την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου μας και την διευκόλυνση των θεμιτών ατομικών και συλλογικών προσπαθειών των φορέων, που κάθε φορά ζητούν την αρωγή και επικουρία μας .

ΕΓΙΝΕ το καλοκαίρι .... είχαμε την καταγγελία με τον ναυτικό όμιλο της Ιτέας ... Σήμερα σειρά πήρε η ομάδα του Φωκικου ... 

 Ενέργειες που υποδηλώνουν ασέβεια, αγένεια, αδιαφορία για τα τοπικούς φορείς του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, προσβάλλοντας το αθλητικό ιδεώδες , τη στιγμή που εμείς ως Δήμος με τη συνεργασία της σχολικής κοινότητας , των γονιών και των αρμόδιων σωματείων , προσπαθούμε να προάγουμε την έννοια και τα οφέλη του αθλητισμού , ακόμα και σε περιόδους δυσπραγίας και οικονομικής ύφεσης !!! 
Κάποιοι προσπαθούν να χτυπήσουν εμάς και χτυπούν τον τόπο τους..
Καλούμε σύσσωμο το φίλαθλο κόσμο του Δήμου, τους αθλητικούς συλλόγους και κάθε δημότη ξεχωριστά, να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ απερίφραστα τέτοιες δόλιες και αντικοινωνικές συμπεριφορές συγκεκριμένων πολιτών, οι οποίοι επιδιώκουν πράγματα μάταια και ασήμαντα, απομακρύνοντας τα παιδιά μας από τον αθλητισμό !! Χρησιμοποιούν τις ανίερες πολιτικές φιλοδοξίες τους χωρίς να υπολογίζουν τίποτα , παρεμποδίζοντας τις ελευθερίες της γενικότερης συλλογικής δράσης . Κύριοι !!...η ματαιοδοξία είναι απόγονος της απιστίας και πρόδρομος της αλαζονείας !! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ γιατί ως γνωστόν ο κάθε άνθρωπος κατέχει ακριβώς τόση ματαιοδοξία, όση εξυπνάδα του λείπει!! Τίποτε πιο άθλιο από την κούφια δόξα !!

Nektarios Michos

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ..ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ....

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ - ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ είπε...

kύριε Μιχο για ποιούς προσκυνημένους ομιλείτε ? Μήπως θα έπρεπε να αναφέρετε ότι προσκυνημενος είστε εσείς και σύσωμη η δημοτική αρχή στην τοπική διαπλοκή και διαφθορά ? Φταίμε εμείς που θέλουμε να διαφυλάξουμε την νομιμότητα απέναντι στον βανδαλισμό στον ευτελισμό και στην διαφθορά η οποία έχει γινει σημαία σας σε κάθε καθημερινή σας συναλλαγή ? Ειναι ντροπή να παραμυθιάζεις τον κόσμο οντας και Αντιδήμαρχος . Εάν ήθελες να βοηθησεις πραγματικά τον αθλητισμό θα έπρεπε να είχες φροντίσει με νομιμο τρόπο και όχι να μεταφέρετε με κρατικό αυτοκίνητο τους αθλητικούς συλλόγους και να ριψοκινδυνεύετε ακόμα και την ζωή των παιδιών χάριν των προσωπικών σας σκοπιμοτήτων . Σκεφτήκατε ποτέ τι θα συμβεί σε περίπτωση ατυχήματος ότι οι ασφάλειες ουδεν καλύπτουν ? Σκεφτήκατε ποτέ σε τι περιπετειες σε περιπτωση ατυχήματος βάζετε τον οδηγό και τους επιβαίνοντες ? Αλλά και γιατι να σκεφτείτε ΤΌΣΟ ΑΝΌΗΤΟΙ ΕΊΣΤΕ !!! . Μοναδικός σας στοχος ειναι η αυτοπροβολή σας και η υφαρπαγή ψήφων !!! Αλλά και δυστυχώς καθότι ειστε παντελώς ανικανοι να δουλέψετε για το κοινό καλό καταφεύγετε με μεγάλη ευκολία συνεχώς και αδιαλειπτως σε παράνομες πράξεις δήθεν για το καλό του τόπου . ΠΡΩΤΟΦΑΝΉΣ ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ..Σου αποστελω λοιπόν την νομοθεσια για να Ανοιξετε τα ματια σας !!! Και εάν κάποτε αποφασίσετε να παραιτηθειτε από τις παρανομίες σας ελάτε να σας συμβουλεψω πως θα πρέπει νομιμως να βοηθησετε τα σωματεία .!!!!


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ..ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!!ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.