Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Α. Μανέτας: Σχολιάζοντας την απομάκρυνσή του από το Φωκικό... «Δεν ενέδωσα στις πιέσεις να επιλέξω βοηθό μου αυτόν που ήθελαν εξυπηρετώντας συμφέροντα»


- Καταγγέλλει ότι την απόφαση πήραν μόνο 4 μέλη του Δ.Σ και ότι ο Α. Μπρουγιαννάκης έμαθε τα νέα από το διαδίκτυο
- Αποκαλύπτει ότι συνήθως στους αγώνες πάνε 13 ποδοσφαιριστές ενώ στις προπονήσεις από 8 έως 13 και συνήθως κανένας τερματοφύλακας-Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. του Φωκικού ο Λ. Γκιούλος αντιδρώντας στον τρόπο απομάκρυνσης των προπονητών 

«Εγώ, συγκεκριμένα χαίρομαι που δεν ενέδωσα στις πιέσεις κάποιων , να επιλέξω βοηθό μου αυτόν που ήθελαν (εξυπηρετώντας συμφέροντα) …. » αναφέρει ο πρώην προπονητής του Φωκικού Αχιλλέας Μανέτας απατώντας στους ψίθυρους   ανθρώπων  της ομάδας ότι  απομακρύνθηκε για το ότι η ομάδα δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο.


Επιπλέον , στην δήλωσή του ο κ. Μανέτας σημειωνει τις κακές συνθήκες προπόνησης που συνήθως υπήρχαν, στην χαμηλή προσέλευση ποδοισσφαιριοστ’ων τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις αλλά και επιπλέον καταγγέλλει ότι την απόφαση για απομακρυνσή του την πήραν μονο 4 μέλη του Δ.Σ. της ομάδας ενώ ο βοηθός του Α. Μπρογιαννάκης το έμαθε από το διαδίκτυο χωρίς κανένας να τον ειδοποιήσει.
Ο τρόπος απομάκρυνσης των δύο προπονητών από την ομάδα είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση από  το  Δ.Σ. του κ. Λευτέρη Γκιούλου ο οποίος διαφώνησε με το όλο σκηνικό 

Ακολουθεί το κείμενο του κ. Μανέτα

Η πρόσληψή μας  έγινε δύο μήνες πριν να υπάρξει κάποιο δελτίο ποδοσφαιριστή και πριν την έγκριση λειτουργίας του νέου Φωκικου . Βέβαια, αυτό λειτούργησε σαν κράχτης για τον κόσμο και για τους παίχτες  που στην πορεία ήρθαν στην ομάδα. 

Παρέδωσα μια λίστα 25 ποδοσφαιριστών , κυρίως από το νομό μας , απ΄ τους οποίους ήρθαν οι οκτώ (8).
Ευχαριστούμε πολύ τον Αμφισσαικό για τους τρεις (3) παίχτες που μας έδωσαν και την Ακαδημία 94 για τον έναν (1) παίχτη χάριν της φιλίας και της εκτίμησης  στο πρόσωπό μας .

Από το ξεκινημά μας έως και την Κυριακή 27/11 η ομάδα ήταν πάντα με 13  παίχτες στους αγώνες ενώ στις προπονήσεις από 8 έως 13 και συνήθως χωρίς τερματοφύλακα. Επίσης πάντα με γηπεδικό πρόβλημα, πρόβλημα ένδυσης , οργάνων προπόνησης και ζεστού νερού γινόταν οι προπονήσεις.
Παραβλέποντας αυτά τα προβλήματα , με αγάπη, για το Φωκικό μας και για τους λίγους αυτούς ποδοσφαιριστές μας , παραμερίζοντας δουλειά, οικογένεια, χρόνο ξεκούρασης, αγωνιστήκαμε και καταφέραμε να έχουμε το Φωκικό ΠΡΩΤΟ στο πρωτάθλημα , μερ σαφές πλεονέκτημα την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Ιτέα και επιπλέον να είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Ευχαριστούμε τον κόσμο του Φωκικού που μας αγαπά και μας εκτιμά , τους αντιπάλους μας που μας έδειξαν και αυτοί την αγάπη τους και την εκτίμηση τους και τους ποδοσφαιριστές μας που πίστεψαν σε εμάς και κατάφεραν κάτι πολύ δύσκολο. Ένα σοβαρό σωματείο , όπως ο Φωκικός, όταν έχει προβλήματα , συγκεντρώνει τα μέλη της διοίκησης ( και όχι μόνο τα 4 από αυτά , συν το νέο προπονητή) συζητά και αποφασίζει για τις λύσεις.
Σε αυτές τις συγκεντρώσεις πρέπει να συμμετέχουν και οι προπονητές και να μην μαθαίνουν τις αποφάσεις των ΤΕΣΣΑΡΩΝ , ο ένας στο πεζοδρόμιο του μαγαζιού του από τον πρόεδρο της ομάδας και ο άλλος τυχαία από το Faccebook.

Έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας και καθαρή ότι κάναμε ότι περνούσε από το χέρι και το καλύτερο για την ομάδα μας , δίνοντας την ψυχή μας και όχι ΜΟΝΟ.

Εγώ, συγκεκριμένα χαίρομαι που δεν ενέδωσα στις πιέσεις κάποιων , να επιλέξω βοηθό μου αυτόν που ήθελαν (εξυπηρετώντας συμφέροντα) και η εντιμότητά μου εκτιμήθηκε απ τους ποδοσφαιριστές μου , τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ για αυτό 

Ευχόμαστε το καλύτερο για το Φωκικό μας 

 Ώρα της Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: