Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Διανομή 20 τόνων ακτινιδίων από το Δήμο Δελφών



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          ΑΜΦΙΣΣΑ,  08.12.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                              
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                         
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                        

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                              
Τηλέφωνο: 2265350027       
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 105/2016

ΘΕΜΑ: “ Διανομή 20 τόνων ακτινιδίων  από το Δήμο Δελφών”

Οι σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών έχουν συνάψει σύμβαση με την οργάνωση παραγωγών του Αγροτικού  συνεταιρισμού Άμμου Βέροιας " Ο Νέος Αλιάκμων" για τη δωρεάν διάθεση προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό διατέθηκαν χθες Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου από τις σχολικές επιτροπές σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών και με την παρουσία των Αθ. Τσονάκα, Προέδρου των επιτροπών και Αντιδημάρχου Γαλαξιδίου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου  Άρη Αγγελόπουλου 20 τόνοι ακτινιδίων στου μαθητές όλων των σχολείων του δήμου μας, καθώς και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ποσότητα που αντιστοιχεί σε 5 κιλά του προϊόντος σε κάθε έναν από αυτούς.

Οι σχολικές επιτροπές και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών απευθύνουν θερμές ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους του Ελαιουργικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Άμφισσας, για την πολύτιμη βοήθειά τους αλλά και τη διάθεση του χώρου του συνεταιρισμού προκειμένου να υλοποιηθεί η καίρια και στοχευμένη αυτή πρωτοβουλία του δήμου μας. Ομοίως ευχαριστεί τους διευθυντές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μας μονάδων.

Η διάθεση των προϊόντων αυτών αποτελεί άλλη μια σημαντική δράση των σχολικών μας επιτροπών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, ιδιαίτερα σε συνθήκες παρατεταμένης οικονομικής δυσπραγίας, όπως οι σημερινές και εντάσσονται σε ένα συνολικότερο πλαίσιο δράσης και αρωγής σε κοινωνικό επίπεδο που θα συνεχιστεί και θα ενταθεί το προσεχές διάστημα στο Δήμο Δελφών!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γραφείο Τύπου




Δεν υπάρχουν σχόλια: