Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΤΕΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΕΛΦΟΙ – ΚΙΡΡΑ. ΦΩΤΟ




Βρήκαμε δυο άρθρα και φωτογραφίες για τον περίπατο του Γυμνάσιου Ιτέας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου στο αρχαίο μονοπάτι Δελφών Κίρρας και σας τα παρουσιάζουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους για την πρωτοβουλία αυτή!

------------------------------------------------------


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ " ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΚΙΡΡΑΣ-ΔΕΛΦΩΝ "!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ!!! Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΤΕΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΝ " ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ" ,ΤΗΝ " ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ ", ΤΟ ΓΕΝ. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ!!!

---------------------------------

Την Κυριακή 1η Απριλίου 2012, μέλη του παραρτήματος Φωκίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, κατέβηκαν μαζί με μαθητές του Γυμνασίου Ιτέας, εκπαιδευτικούς, γονιούς και μέλη του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας-Κίρρας το ‘’Αρχαίο μονοπάτι Κίρρας –Δελφών ‘’, από Δελφούς μέχρι το αρχαίο λιμάνι της Κίρρας. Το αρχαίο μονοπάτι Κίρρας –Δελφών είναι πολιτιστική κληρονομιά συνδεδεμένο από την αρχαιότητα ως ο μόνος δρόμος από το λιμάνι της Κίρρας μέχρι το ιερό μαντείο των Δελφών. Ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Ιτέας με σκοπό περπατώντας να ανακαλύψουμε τον τόπο μας.








ΠΗΓΕΣ:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: