Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΚΙΡΡΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΡΡΑΣ» - ΦΩΤΟ




ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ!



Παρέμβαση από την:

“Κίνηση Ανεξάρτητων πολιτών Κίρρας” για τα στάσιμα ύδατα στην περιοχή Αρμύρες”.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΜΑΤΑ ΓΛΙΤΣΑ, ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Όσο ο λαός μένει προσκολλημένος στα "πρόσωπα" και στα κομματικά λάβαρα θα είναι άξιος της μοίρας του!!
Μας έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι πατριώτες!.... όσο καθόμαστε και προσκυνάμε θα βιώνουμε τα χειρότερα! Και τα χειρότερα έρχονται μετά τις εκλογές! Ήδη έρχονται ενημερώσεις από τις αρμόδιες ΔΟΥ για κατασχέσεις ακινήτων από οικογενειάρχες που χρωστάνε ποσά ακόμα και 500 ευρω !! Φαντασθείτε τι θα γινει μετα τις εκλογες οταν.... εχουμε προεκλογικη περιοδο και όμως δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα και απειλουν με κατασχεσεις τους εξαθλιωμένους.
Για τα έλη θα ασχοληθούν!????? Ας έρθουν να τα πάρουν ... οι κλητηρες και οι μπατσοι ας ξερουν παντως ότι πρεπει να κανουν και την διαθηκη τους! Αυτοί την "δουλειά" τους και εμεις την "περιουσία" μας!!
Ας το μάθουν! Υπάρχουν συμπατριώτες μας όπως και εγώ που έχουμε αποφασίσει να κανουμε δυναμικές ενέργειες σε οποιο λαμόγιο μνημονιακό κερατο έρθει να μας ζητησει την ψηφο μας!!αλλά και μετα τις εκλογες οταν θα ερθουν να μου ζητησουν να πεθανω!
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ