Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο Ι. Μπούγας πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο


Ποιοί άλλοι βουλευτές συμμετέχουν στο προεδρείο

Tο προεδρείο της εξέλεξε η ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Πρόεδρος εξελέγη ο Ιωάννης Μπούγας, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Υψηλάντης και γραμματέας η Ζωή Ράπτη - και οι τρεις βουλευτές της ΝΔ.
Ο Ιωάννης Μπούγας, είναι δικηγόρος, ειδικευμένος στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο. Επίσης, είναι διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας. Ο Βασίλης Υψηλάντης είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ και η Ζωή Ράπτη είναι δικηγόρος στο ΣτΕ με ειδίκευση σε θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν αναμενόμενο .
Ο σκοπός επετεύχθη : Ο Νομός Φωκίδας να μη έχει βουλευτή που να ασχοληθεί μα τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα του ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ Νομού Φωκίδας.
Μία με το Σύνταγμα , μία με την ανίερη υπόθεση Παπαγγελόπουλου , ο βουλευτής Φωκίδας θα απαντά στους πολίτες με κωδίκελλους...

Ανώνυμος είπε...

γιαννάκη τα ίδια έκανες και την άλλη φορά. ασχολήσου μόνο με τη δικηγορία αλλά σε έτρωγε πολύ και πήγες και πήρες το χρίσμα από τον πάπα και οι δεξιοί πιστοί πήραν εντολή και σε έβγαλαν γιατί δεν είδαν ανάκαμψη με το γιατρό αμμ ούτε με σένα θα δούνε και καλά να πάθουνε αλλά άλλοι θα την πληρώσουνε πάλι

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ...