Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ρακοσυλλέκτες βρήκαν στα σκουπίδια τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864

Ρακοσυλλέκτες βρήκαν στα σκουπίδια τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864Έναν πραγματικό θησαυρό βρήκαν σε κάδο απορριμάτων στο Παγκράτι δύο ρακοσυλλέκτες και τον παρέδωσαν σε άριστη κατάσταση στη Βιβλιοθήκη της Βουλής.


Ένα σπάνιο ντοκουμέντο βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στα χέρια των ανθρώπων της Βιβλιοθήκης της Βουλής. Πρόκειται για έναν δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864 τον οποίο εντόπισαν σε άριστη κατάσταση δύο ρακοσυλλέκτες σε κάδο απορριμάτων στο Παγκράτι και τον παρέδωσαν.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση που έγινε στη σελίδα στο Facebook της Βιβλιοθήκης της Βουλής, "λάβαμε ένα ντροπαλό τηλεφώνημα από τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Ήθελαν να φέρουν στην Βιβλιοθήκη έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια της περιοχής Παγκρατίου. Βλέπουν και βρίσκουν πολλά σαν μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος. Έφεραν ένα δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Τους ευχαριστούμε που σκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη της Βουλής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: