Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

O πιο έξυπνος τρόπος που σκέφτηκε κάποιος για να πίνει τζάμπα μπύρες - Μέχρι στιγμής έχει πιει 85

O πιο έξυπνος τρόπος που σκέφτηκε κάποιος για να πίνει τζάμπα μπύρες - Μέχρι στιγμής έχει πιει


Ένας υπάλληλος γραφείου στο Μίσιγκαν και λάτρης της μπύρας, είχε μια φαεινή ιδέα για να απολαμβάνει το αγαπημένο του ποτό στο γραφείου του δωρεάν. 
Για την ακρίβεια, θαμώνες του εστιατορίου Knickerbocker της πόλης Grand Rapids στην πολιτεία των ΗΠΑ  έχουν παρατηρήσει μια πινακίδα που κρέμεται από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που στεγάζει και το μαγαζί. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ταμπέλα ήταν πατέντα του... αλκοολικού εργαζόμενου.  Η ταμπέλα έγραφε: «Παρακαλώ στείλτε μπύρα στον Σαμ στον τρίτο όροφο. Ευχαριστώ!».
Ο τρίτος όροφος είναι γραφεία που νοικιάζονται από την Media Place Partners, μια διαφημιστική εταιρεία.
Όσο για την πινακίδα; Φαίνεται πώς... έβγαλε τα λεφτά της. 
«Το σκορ μέχρι στιγμής είναι 85» είπε. Αυτός είναι ο αριθμός των δώρων που έλαβε ο υπάλληλος μέσα σε περίπου έναν χρόνο. Έτσι εξοικονομεί κάποια λεφτά! Είναι μια αστεία ιστορία στην πόλη που αγαπάει την μπύρα και πιστεύω ότι όλοι εδώ εκτιμούν μια δωρεάν μπύρα μία στο τόσο».
Ο διάσημος Σαμ της ταμπέλας λέγεται ότι είναι ο Σαμ Χόουτς, ο οποίος εργάζεται ως στέλεχος στην εταιρεία Media Place Partners. Ισχυρίζεται ότι εμπνεύστηκε την πινακίδα βλέποντας διαφημίσεις κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: