Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας κος Χρήστος Δούρος έθεσε από την αρχή το θέμα που αφορούν επί μέρους κωδικούς του προϋπολογισμού και την απουσία αναλυτικών καταστάσεων για τις δαπάνες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 120 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!



Με τις επιφυλάξεις των παρατάξεων της μειοψηφίας εγκρίθηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο προϋπολογισμός των 120 εκ. ευρώ πέρασε με τις ψήφους της πλειοψηφίας των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, με τη συζήτηση να κορυφώνεται σε λίγες ημέρες στη συνεδρίαση του περιφερεικού συμβουλίου.

Τα βασικά μεγέθη του προϋπολογισμού αποτυπώνουν τις ανελαστικές δαπάνες της Περιφέρειας για μισθοδοσία και άλλα λειτουργικά έξοδα των υπηρεσιών, αλλά και το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, καθώς και ένα κονδύλι 50 εκ. ευρώ που διαχειρίζεται το Περιφερειακό Ταμείο με την αυτόνομη λειτουργία του.

Οι επιφυλάξεις που εκφράστηκαν από την πλευρά των περιφερειακών συμβούλων της αντιπολίτευσης αφορούσαν επί μέρους κωδικούς του προϋπολογισμού και την απουσία αναλυτικών καταστάσεων για τις δαπάνες που προϋπολογίζονται σε κάθε περιφερειακή ενότητα. 
Το θέμα αυτό μάλιστα έθεσε επιτακτικά ο περιφερειακός σύμβουλος Φωκίδας κος Χρήστος Δούρος από την αρχή της συζήτησης..

Με πληροφορίες από "Λαμιακός Τύπος" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: