Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Σκληρή επίθεση και ληστεία 65χρονης στους δρόμους της Άμφισσας σήμερα το μεσημέρι από ΡΟΜΑ... την παρακολουθούσαν στην τράπεζα...

 Σκηνές κινηματογραφικής βίας έζησε 65χρονη γυναίκα στην Άμφισσα... Αποτέλεσμα εικόνας για αρπαγη τσαντας  απο ρομα







Χθες το μεσημέρι κάτοικος της Άμφισσας πήγε στην τράπεζα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να πάρει χρήματα από τον λογαριασμό της. Βγήκε με τετραψήφιο αριθμό χρημάτων στην τσάντα της και κατευθύνθηκε μέσα από κεντρικούς δρόμους προς το σπίτι της, βορειοανατολικά της πόλης. 

   Οι δράστες την παρακολούθησαν, προφανώς ενημερωμένοι, την περίμεναν στην τράπεζα και μόλις βγήκε την ακολούθησαν. 

   Οι δύο μεγαλόσωμοι Ρομά όρμησαν με μανία στην 65χρονη  με στόχο την αρπαγή της τσάντας της, της επιτέθηκαν από πίσω, την χτύπησαν και την έσπρωξαν με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει με δύναμη στο έδαφος. 
Ενώ η 65χρονη ήταν πεσμένη στον δρόμο  τραυματισμένη και ζαλισμένη, οι δράστες άρπαξαν την τσάντα με την σημαντική λεία.
   Διερχόμενοι και επαγγελματίες έτρεξαν να σηκώσουν το θύμα και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ αστυνομικοί του Τ.Α.  Άμφισσας-Δελφών που έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.
   Οι αστυνομικοί, όσοι έχουν απομείνει, κινητοποιήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση και κατάφεραν σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές να ταυτοποιήσουν τον ένα δράστη της ληστείας.

   Πρόκειται για σεσημασμένο ΡΟΜΑ «εισαγωγής» από άλλη περιοχή, γαμπρό στον ντόπιο καταυλισμό, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και κρατείται στην Δ.Α. Φωκίδας προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία κατηγορούμενος για κακούργημα... επίθεση, ληστεία με πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση κλπ.

Ο άλλος δράστης διαφεύγει μέχρι στιγμής ενώ οι έρευνες συνεχίζονται εν αναμονή της αυριανής απόφασης της Εισαγγελίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: