Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΙΧΟΣ: "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…" - ΕΓΓΡΑΦΑ


Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Nektarios Michos, γυαλιά ηλίου, γένι και κοντινό πλάνο
Παρέμβαση του π. Αντιδημάρχου κου Νεκτάριου Μίχου για την ανακοίνωση του Δημάρχου κου Παναγιώτη Ταγκαλή περί αθλητικών έργων σε Ιτέα και Δεσφίνα. 
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Όταν χωρίς ντροπή σφετερίζεσαι τα έργα άλλων, χωρίς να κάνεις την παραμικρή αναφορά σ’ αυτούς (κι ας τα βρήκες εντελώς έτοιμα…).
Όταν βγάζεις το μαύρο άσπρο μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου.
Όταν πανηγυρίζεις επειδή υπέγραψες τη σύμβαση του έργου γηπέδου 5x5 στη Δεσφίνα, για το οποίο δεν έκανες τίποτε άλλο παρά να βάλεις την υπογραφή σου (έπειτα από δουλειά κάποιων ετών από άλλους…)
Όταν πανηγυρίζεις επειδή απλά παρέλαβες τη μελέτη του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιτέας (για την οποία άλλοι αγωνίστηκαν για περισσότερα από 3 χρόνια, την ανέθεσαν, την εκπόνησαν και την αδειοδότησαν, περνώντας ακόμη από όλα τα δύσκολα στάδια, ακόμη και από το Κ.Α.Σ…).
Όταν (το χειρότερο) πανηγυρίζεις για το έργο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ της Ιτέας, την ώρα που πετάς συνειδητά στα σκουπίδια τη χρηματοδότηση που οι προηγούμενοι είχαν εξασφαλίσει από την Περιφέρεια και η οποία, όπως μόνος σου ομολόγησες, είναι απολύτως εξασφαλισμένη, επαρκής και άμεση.
Όταν την ίδια ώρα βάζεις σε κίνδυνο και το έργο του Αθλητικού Κέντρου Παρνασσού, που και αυτό το ετοίμασαν πλήρως οι προηγούμενοι (και μέχρι σήμερα δεν φαινόταν να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τη χρηματοδότησή του)…
Όταν κάνεις μέσα σε λίγες εβδομάδες όλα αυτά τα ανεξήγητα και (κατά τη λαϊκή διάλεκτο) «κουλά»…
Τότε η μέρα που μας ξημέρωσε φαίνεται ότι δεν θα είναι καθόλου καλή!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως...ολα στα χαρτια...μια 5ετια και ουτε 1 εργο δεν κανατε!χορτασαμε μελετες!! μελετες ημιτελεις, χωρις τις απαραιτητες αδειδοτησεις και προχειρες..τουλαχιστο τωρα προχωραει κατι..

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη (δήμαρχε) το χάσαμε πολύ νωρίς το επικοινωνιακό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ;