Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Σπερχειάδα: Τέσσερις συλλήψεις για την εξαφάνιση της 16χρονης

Σπερχειάδα: Τέσσερις συλλήψεις για την εξαφάνιση της 16χρονης


Τέσσερα (4) άτομα συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Χαλκίδας με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου και αφορούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Γεωργίας από τη Σπερχειάδα.
Το κορίτσι, όπως είναι γνωστό, βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (27/10) στη Χαλκίδα, όμως υπάρχουν λεπτομέρειες που αποδεικνύουν ότι δεν επρόκειτο για μια απλή εξαφάνιση.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 27χρονος και η 48χρονη μητέρα του, στο σπίτι των οποίων βρέθηκε η μικρή, αλλά και οι δύο μεγαλύτερες αδερφές της που επίσης μένουν στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η μικρή είχε ακολουθήσει στην ευβοϊκή πρωτεύουσα τον 27χρονο, ο οποίος για αυτόν το λόγο είχε μεταβεί στη Σπερχειάδα. Η άκρη του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται από το ΑΤ Σπερχειάδας όταν ταυτοποίησαν την παρουσία του 27χρονου στην περιοχή και οι έρευνες στράφηκαν στο άμεσο περιβάλλον του. Σε συνεργασία που είχαν στη συνέχεια με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, εντοπίσθηκαν τα ίχνη της 16χρονης στη Χαλκίδα και τελικά αστυνομικοί του οικείου Τμήματος Ασφάλειας την εντόπισαν κρυμμένη στο σπίτι του 27χρονου.
Όλο αυτό το διάστημα όμως φέρεται να την φιλοξενούσαν οι αδερφές της, οι οποίες και απέκρυψαν από την αστυνομία αλλά και από τη μητέρα τους, την παρουσία της εκεί.
Την υπόθεση παρακολουθεί η Εισαγγελία Λαμίας που μέσω της κοινωνικής της υπηρεσίας ασχολείται με την τύχη της μικρής. Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού» που θέλει να βοηθήσει για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στη 16χρονη η οποία όπως αποδείχθηκε εκούσια θέλησε να ξεφύγει από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: