Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Δελφών για την παραβατικότητα των roma




Τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Κωνσταντίνο Πέτσα με πρωτοβουλία του Θανάση Παναγιωτόπουλου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Ευ. Κατσαγούνος, ο Δήμαρχος Δελφών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας Βασίλης Αυγερινός και ο Ιω. Ράμμος, ως εκπρόσωπος κατοίκων που έχουν πέσει θύματα από την έκνομη συμπεριφορά των roma στην πόλη της Άμφισσας.
Στη συνάντηση τέθηκε εκ νέου το ζήτημα των πρόσφατων διαρρήξεων εκ μέρους των roma, που έρχονται να προστεθούν στα κρούσματα που είχαν καταγραφεί στο παρελθόν και που συνεχίζουν να απασχολούν τους κατοίκους της Άμφισσας οξύνοντας το αίσθημα ανασφάλειας και προκαλώντας καταστάσεις που είναι δύσκολα διαχειρίσιμες για όλους.
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και η αντιπροσωπεία αιρετών και φορέων αναζήτησαν από κοινού τρόπους δραστικότερης αστυνόμευσης και συνολικότερης παρέμβασης απέναντι στις διαδοχικές αξιόποινες πράξεις, ώστε να προληφθούν στο μέτρο του μέγιστου δυνατού νέα κρούσματα και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έγινε η αρχή. Τη συνέχεια να δούμε τώρα. Θα γίνει κάτι ή θα συνεχιστει αυτή η κατάσταση??? Κλέψανε....κόψε τα επιδόματα σε όλους για ένα μήνα.... Ξανά κλέψανε πάλι , μόνο έτσι καταλαβαίνουν ...

Ανώνυμος είπε...

Πότε Βούδας ,πότε Κούδας.....Ούτε ο αείμνηστος Ρασούλης μπορεί να καλύψει τις παλινωδίες του σημερινού Δημάρχου.Από τη μια πανηγυρίζει με την κ. Φωτίου που θα γκετοποιήσει 250 ρομά ,που θα φιλοξενούν 890 ανά εποχή (αυτά λέει η μελέτη) και από την άλλη καταγγέλλει την σημερινή παραβατικότητά τους!! Η παραφροσύνη στο μεγαλείο της. Αντιλαμβάνεστε τι θα συμβεί όταν αυτοί οργανωθούν και μονιμοποιηθούν στον ανεξέλεγκτο οικισμό της "Καμίνου" κ. Δήμαρχε;;Θέλετε να τους ενσωματώσετε κιόλας τρομάρα σας!! Το μόνο θετικό που μπορείτε να κάνετε πριν μας απαλλάξετε ,μετά τις εκλογές, από την παρουσία σας είναι να ακυρώσετε τη συμφωνία σας με την υπουργό!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ !!!!