Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Όλη η εισήγηση της Αντιδημάρχου Ιτέας κας Πιλάλας-Τσακίρη Τριανταφυλλιάς για τη μεταφορά του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας στον Ο.Λ.Ν.Ε.

Αποτέλεσμα εικόνας για παραλια ιτεασ
 Ερωτήματα


Μάρτιος 2016 και η Αντιδήμαρχος Ιτέας με εισήγηση της, διαβιβάζει τις προτάσεις της για τη μεταφορά του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας στον Ο.Λ.Ν.Ε. (Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας).

Διαβάζοντας την όλη εισήγηση θα καταλάβετε πως μόνο άριστα λόγια έλεγε τότε για τον Ο.Λ.Ν.Ε.! Τώρα τι άλλαξε;

Στις δύο τελευταίες προτάσεις θα προσέξετε πως θα ήθελε να ¨ταχτοποιηθούν τα αυθαίρετα έργα κατασκευές¨ (!!!) βάσει Ν. 4178/2013 αρθ. 6 όταν σε όλη την Ελλάδα εδώ και χρόνια κατεδαφίζονται!
Είναι δυνατόν να εξαιρεθεί η Ιτέα;
Την υπόλοιπη κοινωνία τη ρώτησε αν συμφωνεί με τις αυθαίρετες κατασκευές;
Γιατί οι καταστηματάρχες ακόμη ελπίζουν; 
Ποιό πρόσωπο τους δίνει ψεύτικες ελπίδες; και
έχουν διαβάσει τον νέο Νόμο και τι λέει;

Διαβάστε την εισήγηση και τα συμπεράσματα δικά σας. Ε.Κ.







10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ξέρουμε τι καταστροφή θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ στο λιμενικό ταμειο!
Όλα για τους βωξίτες ....Τα μαγαζια της ιτεας αγαπημένο καρτερία μου,απασχολούν τόσο κόσμο....και στην τελική εσείς που πίνετε τον καφέ σας;;;
Να τα γκρεμίσετε όλα ...ναι...να γίνουμε ενα πανέμορφο νεκροταφείο!!!
Αίσχος....καθησατε στην καρέκλα της εξουσίας και θα διαλύσετε το σύμπαν όλο.-

Ανώνυμος είπε...

Τα τσαντήρια της παραλίας δεν είναι μαγαζιά, είναι η καλύτερη συνέχεια του Λαρνακιού. όπως και όλη η σημερινή εικόνα της Ιτέας, που πραγματικά σε λίγο θα μοιάζει με νεκροταφείο.
Ένα μετά το άλλο κλείνουν τα "παραλιακά" καταστήματα και έχουν τεράστιες ευθύνες και πολλοί από τους καταστηματάρχες, που όχι μόνο δεν αντιδρούν αλλά και συνεισφέρουν στην άθλια εικόνα. Δε βλέπουν πως την περισσότερη δουλειά έχει την έχει ένα καινούριο μαγαζί, που δεν έχει κατασκευές, που να το κρύβουν από το δρόμο και από το κυρίως κατάστημα;

Ανώνυμος είπε...

Οι καλοί μας οι επαγγελματίες τόσα χρόνια τώρα έχουν εθιστει (σχεδον)όλοι στην παρανομία. Επενδύουν εις γνώση τους σ' αυτή και δεν ενοχλούνται και καθόλου. Αντιδρούν μόνο όταν τους ζητάς να γινουν νόμιμοι. Σ' όλη την Ελλάδα ξηλώνουν τέτοιες κατασκευές κι εδώ παλεύυουν να τις κρατήσουν και αν ειναι δυνατόν να τις αυξήσουν. Και ναταν μόνο αυτό; Τους σιγοντάρουν σ' αυτή την προσπάθειά τους και κάποιοι αιρετοί!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ Η κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ Λ.Τ. ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ??? ΑΝΤΕ ΟΠΟΙΟΣ-Α ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ σιγουρα παίρνεις ποσοστά απο τον φίλο μας με το Εν λογω μαγαζι!Το μαγαζι αυτο ανοιξε περσυ το καλοκαιρι....20 χρονια τωρα δηλαδη δεν επινες καφε ;Περίμενες να ανοιξει αυτο για να πας;;;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ λογικα θα εισαι δημόσιος υπάλληλος

Ανώνυμος είπε...

<> είπε ....
Πάμε τώρα στον Πειραιά,στο Μικρολίμανο ,στη Μήλο,στη Χαλκίδα...και πολλές άλλες περιοχές που όχι δεν κατεδαφίζονται ,αλλά τα μαγαζιά είναι με τζαμαρίες ,κλιματιστικά και αποχετεύσεις!
Εκεί είναι άλλο κράτος λογικά ε;;
Αλλά εδώ στην Ιτιούλα,σου λέει ,ποιός θα μιλήσει;;;
Πάρτε το χαμπάρι!Αν δεν βοηθήσετε τους επιχειρηματίες της περιοχής ,θα μείνετε μόνο μισθωτοί ,δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι....Αν ονειρεύεστε να γίνουμε Κολωκοτρονίτσι ,καλά το πάτε!

Ανώνυμος είπε...

για τον τελευταιο σχολιαστη
εσυ γιγαντα που τα ειδες αυτα
μας δουλευεις η εισαι λαμογια επιχειρηματιας που δεν εχεις πληρωσει ποτε;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για σένα ,είμαι από τους επαγγελματίες που δεν χρωστάνε ούτε 1 € ...και δεν έχω καμία σχέση με την εστίαση!Απλά ξέρω ότι αν δεν δουλέψουν αυτοί ,δεν θα δουλέψω ούτε εγώ.αλυσίδα είναι!

Ανώνυμος είπε...

NA GREMISTOYN OLA.NA MHN MEINEI TIPOTA.GIATI NA DOYLEPSOYN E?GIATI NA MHN KANOYN PERATSADA OI 100 KATOIKOI POU THA APOMEINOUN??

Y.G. NA PESEI KAI H PAIDIKH XARA MIAS KAI EINAI 100% PARANOMH....