Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Χρονίζοντα θέματα του Ευπαλίου συζήτησαν στην Άμφισσα, Π.Αραβαντινού, Κ.Τσιούστας και Ι.Φλέγγας


Τα χρονίζοντα θέματα του Ευπαλίου συζητήθηκαν σε μια εποικοδομητική συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας στην Άμφισσα με την Περιφερειακή Σύμβουλο Πέγκυ Αραβαντινού, τον Πρόεδρο Κώστα Τσιούστα και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Φλέγγα.
Το Γήπεδο του Ευπαλίου, τα Παλιά Σφαγεία, ο Άι Γιάννης, η Μαντήλω και ο χώρος της Αγίας Παρασκευής στα Κτίρια, είναι θέματα για τα οποία συζητήθηκε η πρόοδος των μελετών, αφού η Περιφέρεια έχει αναλάβει την χρηματοδότηση όλων αυτών των έργων.
Μερικές από τις μελέτες είναι ήδη στα τελικά τους στάδια από το Δήμο και κάποιες στα αρχικά, σε όλες όμως διαπιστώθηκε  πρόοδος και σύντομα θα έχουμε έναρξη εργασιών, αρκεί και ο Δήμος να βάλει το χεράκι του για τα αυτονόητα και εύκολα υλοποιήσιμα γι αυτόν.
«Διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι οι άνθρωποι της Περιφέρειας δεν μένουν μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις, έχουν σκύψει πραγματικά πάνω από τα προβλήματα του χωριού μας αλλά και γενικότερα της Δωρίδας, ίσως για πρώτη φορά με τόσο ενδιαφέρον», δήλωσαν μετά την συνάντηση οι Κ.Τσιούστας και Ι.Φλέγγας.
Τόνισαν όμως ότι «πολλά  εξαρτώνται και από τις δικές μας προσπάθειες και πρωτοβουλίες και συγκεκριμένα του Δήμου και δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από αυτούς».
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους τους ανθρώπους της Περιφέρειας για το ενδιαφέρον τους και ιδιαίτερα την Πέγκυ Αραβαντινού, για την άμεση και ουσιαστική βοήθειά της» επισήμαναν με έμφαση μετά τη συνάντηση τα δύο δημοτικά στελέχη.

https://doridanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: