Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Ιτέα : Πεζόδρομος! (άρθρο αναγνώστριας)




Μερικοί συμπολίτες μας, και όχι τουρίστες, πετούν τις τσίχλες τους στον όμορφο πεζόδρομο της Ιτέας. 
Νομίζω ότι το μόνο ανακατασκευασμένο και φροντισμένο κομμάτι της παραλιακής, πρέπει να έχει από το Δήμο ιδιαίτερη προσοχή, καθαριότητα και περιποίηση. Υπάρχουν τρόποι που βγαίνουν οι τσίχλες, και τρόποι να φροντίσει κανείς τα πολύ όμορφα παγκάκια του πεζόδρομου.
Λίγη προσπάθεια χρειάζεται .

Viky Meim

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασικά πολιτισμός χρειάζεται! Σεβασμός κι αίσθημα ευθύνης του καθενός μας απέναντι στο περιβάλλον! Ας μην περιμένουμε τα πάντα απ' το δήμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και για αυτό η δημοτική αρχή φταίει????? Τελικα στην Ιτέα τα παντα πλεον σας ενοχλουν..!!! Υπάρχει μια λύση... Αλλα ακόμα και εκεί φασαρία θα έχει και θα σας ενοχλουν.. ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Και κάποιοι γονείς να φροντίσουν μαζί με όλα τα άλλα που μαθαίνουν τα παιδιά τους να τα μαθαίνουν επίσης ότι μπορούν να φτύνουν τις τσίχλες στο πάτωμα του σπιτιού τους, να πετάνε τα σκουπίδια τους μέσα στο σαλόνι τους ή τα υπνοδωμάτιά τους και τα χαρτιά υγείας στο πάτωμα της τουαλέτας τους, δεν μπορούν να συμπεριφέροντε όμως έτσι στον κάθε πεζόδρομο που ανήκει σε αυτά όσο ανήκει και σε μένα. Έλεος πια απολίτιστοι και ακαλλιέργητοι νεοέλληνες. Μάθετε να κάνετε τουλάχιστον αυτό που κάνουν τα γουρούνια. Ακόμα και τα γουρούνια όπου και να τα βάλεις να ζήσουν, θα επιλέξουν ένα συγκεκριμένο μέρος όσο πιο μακριά από την ταΐστρα και την ποτίστρα τους μπορούν και πάνε εκεί και μόνο εκεί για τις ανάγκες τους κάθε μέρα. Σίγουρα μπορείτε και εσείς να κάνετε τουλάχιστον αυτό που κάνουν τα γουρούνια και να πετάτε τα απόβλητά σας συνεχώς στο ίδιο κατάλληλο σημείο που το λένε σκουπιδοτενεκέ. Αλλιώς ίσως θα πρέπει να σας αρχίσουμε στο δημόσιο κράξιμο και μετά την τρίτη φορά να σας βάζουμε και εσάς σε ένα περιφραγμένο χώρο να δούμε εκεί θα τα κάνετε εκεί που τρώτε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ..........ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΣΕΖΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

stalamatia είπε...

Κάντε και μια βόλτα στον δεύτερο παράλληλο δρόμο (Καποδιστρίου) μετά τον παραλιακό και θα δείτε ότι είναι πταίσμα οι τσίχλες ,χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να πετάνε τις τσίχλες κάτω ,που πιθανόν αυτό να το κάνουν παιδιά τα οποία δεν έχουν μάθει από τους γονείς τους να μην πετάνε τίποτα κάτω!
Κάδοι σκουπιδιών και τα πεζοδρόμια στην Καποδιστρίου είναι το αίσχος για την πόλη!