Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Μήνυμα της κας Ασπασίας Μανδρέκα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017.


Μήνυμα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017.

Πολλά και Θερμά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Φωκίδας, που πέτυχαν την Εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Να ξέρουν ότι τώρα πια, ως «Ακαδημαϊκοί Πολίτες», ανοίγεται μπροστά τους ένας νέος κόσμος γνώσεων, αντιλήψεων και οριζόντων, απ’ τον οποίο θα πρέπει να αδράξουν κάθε ευκαιρία και να ζήσουν σε όλο του το μέγεθος!

Σε εκείνα από τα παιδιά, που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο Τμήμα, θέλω, επίσης, να δώσω Συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα τους. Θα ήθελα, δε, να τούς επισημάνω ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Αντίθετα, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η ενήλικη ζωή τους μόλις αρχίζει και είναι γεμάτη προκλήσεις. Σ’ αυτά τα παιδιά που, είτε επιμείνουν στον αρχικό τους στόχο, είτε επιλέξουν κάτι διαφορετικό από τις άπειρες δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη πραγματικότητα, εύχομαι να συνεχίσουν να αγωνίζονται με δύναμη και αισιοδοξία για εκείνο που επιθυμούν και ονειρεύονται.

Εξάλλου, πολλά Συγχαρητήρια και Έπαινος αξίζει σε όλους τους Εκπαιδευτικούς του Νομού μας και τους Γονείς των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί και συνοδοιπόροι στην μακρόχρονη και κοπιώδη προσπάθειά τους.

Τέλος, σε όλους μαζί, Εύχομαι Υγεία, Δύναμη και Καλή Συνέχεια!

Ασπασία Π. Μανδρέκα
Βουλευτής Φωκίδας 2012-2014, Δικηγόρος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..."Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Φωκίδας, που πέτυχαν την Εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Να ξέρουν ότι τώρα πια... ανοίγεται μπροστά τους ο νέος κόσμος"......της ΑΝΕΡΓΙΑΣ!
..." Συγχαρητήρια σε εκείνα από τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν, για τη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα τους... Θα ήθελα, δε, να τούς επισημάνω ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ"......ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
κυρία Ασπασία Π. Μανδρέκα,Βουλευτή Φωκίδας 2012-2014, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ 2012-14 ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ "ΝΑΙ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ;;;;;;;;;