Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών για τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2017


Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2017 πέρασαν στην ιστορία. Για δεκαεννέα ημέρες, από τις 30 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, η Αγία Ευθυμία έζησε μοναδικές στιγμές. Έχει, ίσως, καταντήσει κουραστικό αλλά δεν παύει να αποτελεί μια πραγματικότητα: τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ κάθε χρόνο είναι καλύτερα από τα προηγούμενα.
Με πολλές, ποικίλες και εξαιρετικές εκδηλώσεις, που ξεχώρισαν για την ποιότητά τους αλλά και την πολυπληθή συμμετοχή του κόσμου, τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2017 ολοκληρώθηκαν αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Με την ολοκλήρωσή τους, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:
·         Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) για την καταλυτική συνεισφορά του στην οργάνωση της θαυμάσιας εναρκτήριας εκδήλωσης καθώς και για την συμμετοχή του σ’ αυτή.
·         Τον Λάμπρο Βαρελά (Αναπλ. Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Α.Π.Θ.) για την εξαιρετική παρουσία του στην εκδήλωση αυτή.
·         Τον ηθοποιό Νίκο Παντελίδη και την τσελίστρια Μυρτώ Ξηρουχάκη για την μοναδική παρουσίαση, υπό μορφή θεατρικού αναλογίου, του διηγήματος του Γ. Σκαρίμπα «Η χρυσόμυιγα της βρώμας».
·         Τον Κώστα Μπαϊρακτάρη, Πρόεδρο του Συλλόγου της Χαλκίδας «Οι φίλοι του Γ. Σκαρίμπα», για την παρουσία του στην εναρκτήρια εκδήλωση των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ.
·         Την αρχαιολόγο Ανθούλα Τσαρούχα για την θαυμάσια παρουσίαση του θέματος της λατρείας στην Εσπερία Λοκρίδα.
·         Τον Δημήτρη Παλούκη (Φιλόλογος-Συγγραφέας) για την εξαιρετική προσέγγιση των συμβάντων στο διήγημα του Εμ. Λυκούδη «Τυφλή Δικαιοσύνη».
·         Τον Γιάννη Κολιαβά (Φιλόλογος-Διευθυντής Γυμνασίου Άμφισσας) για την παρουσίαση της Καταλωνίας μετά από επίσκεψη του Γυμνασίου της Άμφισσας.
·         Τον Δρα Ανδρέα Κούκο (Ιστορικός, Νομικός, Πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ι. Καποδίστρια) για την θαυμάσια προσέγγιση του 1821.
·         Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων της Αγίας Ευθυμίας και τη δασκάλα τους Ζέφη Μιχαηλίδη για τη θαυμάσια, διπλή, εμφάνισή τους.
·         Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τον Πρόεδρό του Δημήτρη Κωνσταντίνου και την μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Άμφισσας για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και τους αιμοδότες που συμμετείχαν σ’ αυτή.
·         Την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ. Ν. Φωκίδας και τους συνεργάτες της για το απόγευμα δημιουργικής απασχόλησης που πρόσφεραν σε όλους και κυρίως στους μικρούς μας φίλους.
·         Όλους τους καλλιτέχνες (τραγουδιστές, μουσικούς, ηθοποιούς) που συμμετείχαν στη ροκ βραδιά, στο αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό, στη μεγάλη δημοτική βραδιά, στην παιδική θεατρική παράσταση και στο αφιέρωμα στον Θεόδωρο Αγαπητό (Σαμούρης) διότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας πρόσφεραν μοναδικές παραστάσεις.
·         Τις Αθηνά και Δάφνη Ζαχαριά για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό.
·         Την Μαρία Κονιτοπούλου-Ζαχαριά για την ομιλία της στην ίδια εκδήλωση.
·         Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου Ιτέας για την συμμετοχή της στους αγώνες βόλεϊ.
·         Την Ασημίνα Ξανθοπούλου για την θαυμάσια ομιλία της με θέμα το περιβάλλον.
·         Τους πραγματογνώμονες τροχαίων ατυχημάτων της Autoexperience για την εξαιρετική παρουσίαση του πολύ ενδιαφέροντος θέματος της οδικής ασφάλειας.
·         Τον Σταμάτη Γεωργ. Λαλλά και τον Γιάννη Σούφρα για την οργάνωση του αφιερώματος στον Θεόδωρο Αγαπητό (Σαμούρης) καθώς και για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους σ’ αυτό.
·         Τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Ξένο για την οργάνωση του διαγωνισμού καραόκε.
·         Τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άμφισσας και τον Διοικητή αυτής Αντιπύραρχο Σίμο Αποστόλου για την ουσιαστική βοήθειά τους στον καθαρισμό του κυρίως χώρου των εκδηλώσεων.
·         Την ΕΥΔΑΠ ΑΕ για την χορηγία της.
·         Την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Κατσαγούνο για την έγκριση χρηματικού ποσού για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων.
·         Τον Δήμο Δελφών και τον Δήμαρχο Θανάση Παναγιωτόπουλο για την έγκριση ποσού 1900 € (μεικτά) για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
·         Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: Γιάννη Ανδρ. Γλυμή (Ταβέρνα ΠΑΝΩ ΑΛΩΝΙΑ-Αγία Ευθυμία), ΜΥ ΚΤΕΟ (Ιδιωτικό ΚΤΕΟ-Άμφισσα), Στελλίνα Ψιμούλη (Φαρμακείο-Αγία Ευθυμία), Σούπερ Μάρκετ ΒΟΡΡΙΑΣ (Αγία Ευθυμία-Κίρρα-Χρισσό-Δελφοί) και Θεόφιλο Ηλ. Δρόλαπα (Καφενείο ΤΟ ΝΕΟΝ-Αγία Ευθυμία).
·         Όσους βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά είτε με την αγορά λαχνών, είτε με την προσφορά δώρων, είτε και με τα δυο.
·         Τους Ειρήνη Παν. Δρόλαπα, Γιώργο Ιωάν. Δρόλαπα, Γιώτα Ποντίκη-Γλυμή και Γεωργία Στόκα για τη διάθεση λαχνών εκτός χωριού αλλά και τις κοπέλες που διέθεσαν λαχνούς κατά τη διάρκεια της δημοτικής βραδιάς.
·         Τους χορηγούς του βραβείου «Γεώργιος Χατζής» Νίκο και Σωσώ Κυριακού.
·         Την χορηγό του βραβείου «Επαμεινώνδας Ρουμάνης» Ρόη Σπ. Λύτρα.
·         Την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας, συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Σολτάτο για την επί καθημερινής βάσης ουσιαστική παρουσία του και βοήθειά του.
·         Τα Μ.Μ.Ε., έντυπα και ηλεκτρονικά, για την προβολή των εκδηλώσεων.
·         Τους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2017.
·         Όλους όσοι (και ήταν πάρα πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις.
Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις και ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2018.
Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: