Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σαββατοκύριακο επιτυχιών για τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας. Νίκη με 52-42 για την ομάδα καλαθοσφαίρισης παμπαίδων του Γ.Σ. Ιτέας με αντίπαλο τον Μάκαρο Άμφισσας και νίκη το Σάββατο με 56-32 απέναντι στον Απόλλωνα Λιβαδειάς!

         


pampaides anagnostakos




















Οι επιτυχίες για την ομάδα μας δεν έχουν τέλος κατά την φετινή σεζόν. Μετά από μια συναρπαστική πορεία στα πρωταθλήματα ΕΣΚΑΣΕ στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και παίδων, αλλά και την υπέροχη εμφάνιση της εφηβικής και παιδικής μας ομάδας στα ημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος, σειρά τώρα έχουν οι παμπαίδες να μας κάνουν υπερήφανους! Δύο νίκες σε δύο αγώνες πέτυχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ομάδα παμπαίδων του Γ.Σ. Ιτέας κερδίζοντας χθες με 52-42 τον Μάκαρο Άμφισσας και νικώντας επίσης το Σάββατο με 56-32 τον Απόλλωνα Λιβαδειάς! Και οι δύο αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας με την στήριξη του υπέροχου κόσμου της Ιτέας!

Δείτε παρακάτω το ροζ φύλλο του χθεσινού αγώνα με τον Μάκαρο:

 Διαιτητής: Ντινόπουλος.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 17-2, 9-7, 6-21.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Μάρκου, Θεοφάνης, Κοντογιάννης 2, Περδίκης 10, Χαλκιάς 4, Λάϊος 4 (1), Ματσούκας 2, Τζαμτζής 2, Λάμπρου, Σανούδος 15, Τσιριπέρου 2, Αναγνωστάκος 11.
ΜΑΚΑΡΟΣ (Γίδας): Τσικνής, Μπιλέρης, Διαμαντής 30, Φανιδάκης 3, Γκουβέτσης, Ξηρός 7, Αντωνίου, Κοντογεώργος 2, Αριανούτσος, Νικολάου.
 Διαβάστε επίσης  - πατώντας εδώ - σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λιβαδειάς

http://www.gsiteas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: