Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΦΩΝ




ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


     Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 06/04/12 στα γραφεία του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων και στην οποία συμμετείχαν Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και Εκπρόσωποι Τοπ. Κοινοτήτων από όλη την Ελλάδα, αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση ενός Κεντρικής Ένωσης Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, με σκοπό την ενίσχυση του θεσμικού ρόλου των Τοπικών Συμβουλίων καθώς και την ανάδειξη των προβλημάτων που έχει επιφέρει η εφαρμογή του Νομοσχεδίου ''Καλλικράτης'' με την σημερινή του μορφή.


Κοντογιάννης Νίκος
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας
Δελφών

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε συγχαρητήρια για την επιτυχία σου αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Προεδρε

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε είσαι πολυ μπροστά, μπράβο

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΘΑΛΑΣΣΑ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 6,5 ΧΛΜ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «ΑΝΑΠΗΡΩΝ», Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ (ΤΟΤΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟ 70 ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ.
ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΩΣ, ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ή ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΝΗ ΒΩΞΙΤΗ.
ΑΝ Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ) ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟ 99% ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΜΠΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΜΑΣ. ΥΠΟΔΟΜΗ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ, ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΡΗΜΑΖΕΙ).
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ, ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΓΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ «ΧΩΡΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ; ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ 30 ΚΑΙ 50 %. ΤΟ 2011 ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 25% ΚΑΙ 30%, ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ 9%. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΕΚΟΡ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ «ΤΥΦΛΟΙ», «ΜΟΥΓΓΟΙ» ΚΑΙ «ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΛΦΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
ΤΟ ΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΔΕΛΦΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ». ΚΑΜΙΑ «ΕΝΩΣΗ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:28 καλά τα λές κι ας επικεντρώνεσαι μόνο στα "μπάνια". Οι επιχειρηματίες των Δελφών είχαν μάθει σε άλλα κόλπα τις εποχές που γεννούσαν και τα κοκόρια τους και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην γεννήσουν και τα κοκόρια του γείτονα.
Τώρα που είναι "ευνουχισμένοι" οικονομικά και ψυχολογικά μην περιμένεις να κάνουν τίποτα. Ως γνωστόν δεν μπορείς να μάθεις σε γέρικο σκυλί (γέρικα μυαλά) νέα κόλπα.

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα τα λετε, εμενα μου κολησε το ματι στην επιστολη του Κου Κοντογιαννη, την ημερομηνια που αναφερει και την ημερομηνια δημοσιευσης. Αντιλαμβανομαι λαθος ? Τι ταχυτητες αστραπη ειναι αυτες?? Αν δουλευε και μυαλο μας ετσι θα ειχαμε κερδισει αιωνες... καλο?