Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ο Ν.Ο.Ι αναζητά χορηγούς για να ζεστάνουν τα νερά της πισίνας του δημοτικού κολυμβητηρίου........ Τα μπιτονάκια σας και στο δημοτικό κατάστημα Ιτέας - όσοι χορηγοί προσέλθετε!....



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 31/10/19
Σας ενημερώνουμε πως το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας είναι στη διαδικασία ανεύρεσης χορηγιών για θέρμανση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Το πετρέλαιο θα παραλαμβάνεται από την Τοπική Κοινότητα Ιτέας, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο κο Γιάννη Λύτρα, τον οποίον και ευχαριστούμε για τη βοήθειά του.
Για αρχή, ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κο Γεώργιο Δελμούζο, για τη μεσολάβησή του στην ανεύρεση της πρώτης χορηγίας.

Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για την έναρξη των προπονήσεων.
Εκ του ΔΣ



Ναυτικός Όμιλος Ιτέας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας
332 00 Ιτέα
t. 2265034144, m. 6973051216

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τα λεφτά που θα μαζέψετε δεν κάνετε και μια χορηγία παγκάκια στον Αστέρα, μπας και επιστρέψει αυτά που πήρε από το βοηθητικό γήπεδο και κάθονται τα παιδιά και οι γονείς.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γίνεται εις βάρος μας, αλλά και εις βάρος σας, είναι πρωτοφανές. Βέβαια ας πούμε ότι καλά κάνετε και ψάχνετε για μπιτόνια με πετρέλαιο κάνοντας ο καθένας σας ως πρόεδροι φιλότιμες προσπάθειες, άλλά και επικοινωνιακή πολιτική για προσωπικούς λόγους. Εγώ ως μητέρα και μέλος του ΝΟΙ έχω την απαίτηση να κινητοποιηθείτε και να πολεμήσετε αποκλειστικά για το Σωματείο της η μία και όχι για ...τα άλλα της και αποκλειστικά για την Κοινότητά του ο άλλος και όχι για...τα άλλα του. Εάν δεν πολεμήσετε για ότι σας ανατέθηκε να υπερασπιστείτε, το πάνω χωριό θα μας φτύνει και εμείς και θα το καταλαβαίνουμε ενώ εσείς θα κρατάτε ομπρέλα.

Ανώνυμος είπε...

λέφτα υπάρχουν μόνο για υποδομές υποδοχής,σίτηση κ χαρτηλικι λαθροεισβολεων...κοροιδαρες ψηφοφόροι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα σας φάει.Μια ζωη τα ίδια και τα ίδια.Το πανω χωριο και απο κατω το πριγκηπατο του Κορινθιακου.Γι αυτο ειμαστε τοσο πισω.Το καλοκαίρι όμως εαν κανεις μια βόλτα στα μαγαζιά του πριγκηπατου οι χωριατες σας τ ακουμπάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΚΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ; ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΔΕΛΜΟΥΖΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟ ΔΕΛΜΟΥΖΟ ΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ. ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΝΟΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ ΤΟ ΧΡΙΣΣΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΩΧΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΩ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΣΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΙΟΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ Ή Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ζητήστε απο το σύλλογο δυτών να δώσει στα παιδια στολές εως να λυθεί το πρόβλημα του νερού.Σωστός;;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν αδειάζετε το νερό,από την πισίνα,και να γίνει ένα υπόγειο τένις......?(μπορεί τότε ο δήμαρχος να βρει λεφτά!)