Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ναυτικός Όμιλος Ιτέας : "Η λειτουργία του κολυμβητηρίου Ιτέας προσκρούει σε τοίχο άρνησης από πλευράς του δήμου Δελφών"



Στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών, στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα συζητήθηκε το θέμα του ανοίγματος του κολυμβητηρίου. 

Στο τέλος της συζήτησης και μετά την τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου και προέδρου του ΝΟΙ , τις τοποθετήσεις των παρατάξεων Παναγιωτόπουλου, Μέγκου, Δρακάκη και Λεοντίου, οι οποίες ήταν υπέρ του ανοίγματος του κολυμβητηρίου και τη στιγμή που ήδη το ΔΣ είχε θέσει σε ψηφοφορία τα υπόλοιπα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης, η παρούσα δημοτική αρχή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να θέσει τους δημοτικούς συμβούλους σε ψηφοφορία. 

Επίσης, δεν απάντησε στη συμπληρωματική ερώτηση της κας Αναγνωστάκου για την πρόθεση εξεύρεσης άλλων οικονομικών πόρων εκτός Δήμου Δελφών, εισπράττοντας τις αρνητικές αντιδράσεις όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. 

Να σημειωθεί πως, οι ψήφοι υπέρ ήταν 16 και οι ψήφοι κατά ήταν 14. Αγαπητά μέλη, γονείς, αθλητές δε χρειάζεται να προβούμε σε περαιτέρω χαρακτηρισμούς για την άνωθεν πολιτική.

Εκ του ΔΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ. ΤΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΗ? ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ,ΑΛΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι,οι παραπάνω και άλλοι,πάλευαν από το 1970 να γίνει κολυμβητήριο στην Ιτέα. Και οι περισσότεροι το πρόκαμαν.Και οι επόμενοι,όλοι,το λειτούργησαν,το αξιοποίησαν,το έκαναν γνωστό και αξιαγάπητο σέ όλη την επικράτεια και όλη την υφήλιο. Ενα κολυμβητήριο που πολλές πόλεις και νομοί θά ήθελαν να είχαν,και επεχείρησαν να φτιάξουν(οπως η Αμφισσα) αλλά δεν κατάφεραν,τους έμεινε η γούρνα. Γιατί είναι απίστευτα δύσκολο να κατασκευασθεί και να καθιερωθεί πανελληνίως και παγκοσμίως ένα κολυμβητήριο. Εδώ στην Ιτέα,αυτοί οι κύριοι το βρήκαν έτοιμο και καταστρέφουν αυτό και την υποδομή του. Αδιανόητα καμώματα. Να τους χαιρόμαστε,και ιδιαίτερα τους ντόπιους μας. Ας φροντίσουν οι Ιτιώτες Σύμβουλοι και οι Γαλαξειδιώτες που έχουν στο αίμα τους το υγρό στοιχείο να βοηθήσουν το Δήμο Δελφών να ολοκληρώσει το κολυμβητήριο που φτιάχνουν στην Αμφισσα.Και εάν έχετε δυσκολίες αποτανθείτε στην πρόεδρο της Κίρρας. Επρεπε να ήταν στη Κίρρα τό κολυμβητήριο και περνάγατε καλά κύριοι Αντιδήμαρχε και Κύριε Πρόεδρε της Ιτέας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΟ ΙΤΕΑΣ;ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΟ ΙΤΕΑΣ ΕΝ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ.Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΙ ΝΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ;ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Από την μία άκρη το συμβούλιο του ΝΟΙ,ζει στο Μπάκιγχαμ,στην άλλη άκρη το συμβούλιο του Δήμου μας,ζει στις Βερσαλλίες,και στην μέση τα παιδιά μας
Και τούς μεν και τους δε,εμείς τους ψηφίσαμε,με κριτήριο να δουλέψουν(αγωνιστούν) για ενα καλύτερο Νομό,για καλύτερες υπηρεσίες,για να έχουν τα παιδιά μας μία διέξοδο ,μια επιλογή,από κάποια άσχημα πράγματα,ή μήπως παίρνουμε πίσω τα πραγματικά κριτήρια....με τα οποία ψηφίσαμε?