Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Αστέρας Ιτέας : " Μαντουβάλα αγάπη γλυκειά μου..."

Ξανά στην διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ , ο γνωστός ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος

Σαν να μην πέρασε μια ημέρα από την περιβόητη επιστολή, ο Πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας, Πέτρος Μαντούβαλος έκανε εμφάνιση έκπληξη (κανείς δεν ήταν ενήμερος σχετικά) στην σημερινή συνάντηση για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου!
Δωρικός και άμεσος στις δηλώσεις του, αφού αστειεύτηκε για το μαύρισμα που έχουν αποκτήσει οι περισσότεροι παραβρισκόμενοι,
έδωσε το φιλί της ζωής !
Το  προγραμματισμένο συμβούλιο έως εκείνη την ώρα όδευε σε πανωλεθρία για την ομάδα του Αστέρα και κατ’ επέκταση και για την πόλη της Ιτέας, καθώς μαύρα σύννεφα είχαν αρχίσει να σκεπάζουν το Κυριακοπούλειο με το επικρατέστερο σενάριο να είναι ο Αστέρας να γράψει τίτλους τέλους διαλύοντας ό,τι 2 χρόνια τώρα είχε παρακαταθήκη…
Επιγραμματικά ο Πρόεδρος τόνισε τα παρακάτω :
Όλες οι  οικονομικές υποχρεώσεις την ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (σε σπίτια, φαγητά, παίχτες κτλ) θα εξοφληθούν έως το τέλος του χρόνου με προτεραιότητα οι οφειλές στους επιχειρηματίες της πόλης μας.
Ο προπονητής Πάρης  Ανδράλας ξανά στο τιμόνι της ομάδας  στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με αυξημένες εξουσίες και με αγωνιστικό πλάνο που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.
Στο ΔΣ θα πλαισιώνει τον Πρόεδρο, εκτός από τους νεαρούς που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα, ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της Ιτέας από όλους τους κλάδους.
Επανασχεδιασμό και ορθολογισμό του οικονομικού προϋπολογισμού. Η ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια στοίχισε το αστρονομικό ποσό των 500.000 ευρώ. Όλα πληρωμένα από την τσέπη ενός ανθρώπου… Δύο χρόνια δεν ζήτησε και δεν πήρε χρήματα ούτε από το Δήμο Δελφών (όπως άλλες ομάδες έκαναν), ούτε από την Περιφέρεια (όπως άλλες ομάδες έκαναν), ούτε από τα Ψάρια, ούτε από τους Βωξίτες, ούτε από τον ΠΑΠΑΙΩΝΝΟΥ όπως άλλες ομάδες έκαναν. Αυτό θα αλλάξει με το νέο ΔΣ επαναφέροντας τις ισορροπίες.
Ενδιαφέρον έχει  να δούμε και την αντιμετώπιση που θα έχει – μετεκλογικά πια – ο Μαντούβαλος από μερικά πολιτικά και θεσμικά πρόσωπα που τον έβλεπαν ίσως ως εν δυνάμει αντίπαλο…
Σχολιάστηκε δυσμενώς από τον παρευρισκόμενο κόσμο της Ιτέας η μη παρουσία «επισήμων»  όταν σε παρόμοια πρόσκληση για  συστράτευση από άλλη ομάδα, είχε κάνει την εμφάνιση του  πλήθος πολιτευτών και εκλεγμένων, ενώ σήμερα μας τίμησε με την παρουσία του μόνο ο πρώην Αντιδήμαρχος  Ιτέας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και ο φυσικά ο Τέντ που θα σταθούν και έμπρακτα δίπλα στην ομάδα της Ιτέας.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουν κάποιοι τη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει την ομάδα του Αστέρα και την πόλη της Ιτέας πρωταγωνιστές και όχι δευτεραθλητές όπως μας είχαν συνηθίσει πριν από την εποχή Μαντούβαλου….
Η χημική ουσία σήμερα που άλλαξε την ταχύτητα της χημικής αντίδρασης (καταλύτης) ακούει στο όνομα Άγης….
Είναι ίσως «πιασάρικο»  και γιατί  όχι διακαείς πόθος αρκετών να ακούς :  «Ο Μαντούβαλος χρωστάει στην Ιτέα» και όχι το ανάποδο….

Μυρκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: