Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ιτέα : Στα χέρια έμπειρου επιχειρηματία της σίτισης περιήλθε σήμερα μετά από δημοπρασία , το εμβληματικό κατάστημα της Ιτιάς "ΜΙΑΜΙ"




«Καρποφόρησε» επιτέλους ο διαγωνισμός και δόθηκε σε Ιτιώτη ιδιώτη το εμβληματικό ΜΑΙΑΜΙ Ιτέας, δίνοντας νέα πνοή στην επαγγελματική ζωή της παραλίας και την οικονομία της πόλης! 

   Ο διαγωνισμός του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας με προσωπική επίβλεψη και επιτυχία του Προέδρου Νίκου Καϊμάρα και με την ομόφωνη γνώμη της Λιμενικής Επιτροπής καθώς και την επίσημη έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, απέβη γόνιμος...

   Μετά από χρόνια «σιωπής» θα δούμε την επανενεργοποίηση του θρυλικού κέντρου της πόλης...

   Ο επιχειρηματίας είναι αξιόπιστος επαγγελματίας της περιοχής με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και η τιμή ενοικίασης είναι πάνω από χίλια ευρώ με όλο τον περιβάλλοντα χώρο...

 Καλή αρχή!...

πηγή

7 σχόλια:

αΝώΔυΝος είπε...

Πολύ ευχάριστη είδηση, με το καλό λοιπόν!

Unknown είπε...

Καλή αρχή και καλές δουλειές ευχομαι

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι παλιότεροι Ιτιώτες χαιρόμαστε που η διεύθυνση του MAIAMI θα δοθεί σε αξιόλογους επαγγελματίες. Ευχόμαστε πρώτα απ όλα υγεία στους νέους ενοικιαστές καθώς και τις οικογένειές τους και καλές δουλειές . Ένα μαγαζί μπορεί να δωσει όνομα και να διαφημίσει μια ολόκληρη πόλη ή και περιοχή. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή κ καλές δουλειές

Unknown είπε...

Αγαπημένο κατάστημα, επιτέλους θα λειτουργήσει ξανά....Καλή αρχή και καλές δουλειές !!!

Ανώνυμος είπε...

Το σημαντικό είναι να γίνει στολίδι της πόλης και πόλος έλξης όπως είναι το "Αρχοντικό,". Συγχαρητήρια και καλές δουλειές. Μέχρι σήμερα δεν έχω δει ποτέ όμορφο μαγαζι μα καλής ποιότητας φαγητό να μην είναι γεμάτο κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή στον άνθρωπο!
Αλλά με ενοίκιο πάνω από το χιλιάρικο τον γονατίζετε τον επιχειρηματία, κύριοι του Λιμενικού Ταμείου. Ξεκαβαλήστε λίγο, στην Ιτέα είμαστε, όχι στο Midtown Manhattan.