Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Πόλο : Στην 4η θέση του «Πυθία Καπ» η Εθνική Νεανίδων

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Εθνική ομάδα των Νεανίδων, στο Πυθία Καπ που ολοκληρώνεται στο κολυμβητήριο της Ιτέας, μετά την ήττα με 8-7 από την Ουγγαρία.



Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή με την Εθνική να μπαίνει πολύ καλά και να προηγείται με 3-0, με γκολ των Μπόβαλη, Νίνου και Τριχά. Κάποια λάθη στην άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στις Μαγυάρες να αντιδράσουν και να μειώσουν αρχικά σε 3-2 και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν σε 3-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό είχαμε ακόμη μια μάχη γκολ-γκολ, για τις δύο ομάδες, αλλά αυτή τη φορά με την Εθνική να προηγείται και την Ουγγαρία να ισοφαρίζει. Το σκορ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου ήταν ισόπαλο 6-6. Στο τελευταίο οκτάλεπτο η εικόνα άλλαξε καθώς η Ουγγαρία προηγήθηκε για πρώτη φορά, στις αρχές της περιόδου με 7-6, με την πρώτη σκόρερ της στο σημερινό παιχνίδι την Πέτσε (τρίτο προσωπικό), αλλά την Μπόβαλη να απαντά και να ισοφαρίζει σε 7-7.

Στην τελευταία περίοδο, τρία λεπτά πριν το τέλος η Ντόμσοντι με το δεύτερο προσωπικό της γκολ διαμόρφωσε το τελικό 8-7, καθώς τα δοκάρια και οι αποκρούσεις της Νέσμελι στέρησαν, αρχικά, την ισοφάριση από τα κορίτσια του Κώστα Δήμου, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, στα πέναλτι.
Ελλάδα – Ουγγαρία 7-8 (1-0, 2-3, 3-3, 1-2)
Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Λάζαρη, Καϊάφα, Μουστακαρία, Σιούτη 1, Φουντωτού, Τσιμάρα, Νίνου 3, Μπόβαλη 1, Τορνάρου, Μπιτσάκου, Τριχά 1, Χέλμη 1, Καρίτσα
Ουγγαρία (Τσαντλάινερ): Νέσμελι, Ντόμπι, Μπόρζι, Φόργκατς 1, Σάμπο, Νταβίντ, Πέτσε 3, Αλάκτσα 1, Ραμοζάι 1, Μέγιεζι, Τσαντλάινερ, Ντόμσοντι 2, Μάγκιαρι


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: