Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια και ευχές στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων από την διεύθυνση και τον σύλλογο διδασκόντων του ΓΕΛ Ιτέας



Ευχές για καλή σταδιοδρομία
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του  Γενικού Λυκείου Ιτέας εύχονται από καρδιάς στους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης και γενικά σε όλους τους μαθητές συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία για τις επιτυχίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Χαιρόμαστε γιατί το Σχολείο μας βελτιώνει τις επιδόσεις του με μεγάλο αριθμό εισακτέων και πολλούς πρωτεύσαντες. Βεβαίως όλα αυτά απαιτούν συγκρότηση και προγραμματισμό προκειμένου οι σπουδές να αποτελέσουν εφόδιο στη ζωή του καθενός καθώς και ικανό επαγγελματικό προσόν αργότερα. Η γνώση είναι δύναμη και φως.
Συγχαίρουμε λοιπόν θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν σ αυτήν την πρώτη  δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή της προτίμησής τους. Η εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είναι η επιβράβευση μιας μακράς και επίμοχθης προσπάθειας. Η επίτευξη των στόχων τους αποτελεί, συνάμα, την απαρχή μιας νέας πορείας στην ζωή και στον χώρο της εκπαίδευσης. Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές.
Αξίζουν  όμως πολλά συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ενώ προσπάθησαν, καθώς είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ευκαιρία που σίγουρα θα τους δοθεί και στο μέλλον, αφού η ζωή τους επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες.
Επίσης Θερμές ευχές και στις οικογένειες των μαθητών και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των παιδιών μας.


Από το Γραφείο του Γενικού Λυκείου Ιτέας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος! Δεν ευχόμαστε συγχαρητήρια. Συγχαίρουμε και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Ανώνυμος είπε...

Και στο τίτλο εύχονται ευχές!!! Δύο φορές έλεος.